Giro d'Italia 2022
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Endelig – Giro d´Italia 2022!!!

0
Price
Fra21.890 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1219

Pris

fra 21890 DKK
Længde 5 dage
Rejseperiod 21. - 28. Maj 2022
Sværhedsgrad
Hotell
Print Friendly, PDF & Email

I prisen indgår

 • Transfer t/r lufthavn - hotel iht progr.
 • 4 x overnatning, del dbl.rom iht progr.
 • Halvpension alle dage iht progr.
 • 1/4 vin og vand til middag iht progr.
 • Transport af bagage iht. program.
 • Leje af full carbon racercykel iht progr.
 • Startnummer/kit til Strade Binache iht progr.
 • Turen omfattes af Rejsegarantifonden.
Dato : 21. - 28. Maj 2022
Så er den her - Giro d´Italia 2022!!!

Denne rejse er fuldt booket, kontakt os på info@expa.no for at komme på venteliste!
**********************************************************************************

Giro d’Italia 2022 – natur- og cykeloplevelser, du vil huske i lang tid!

Dette er en tur for alle, der ønsker en cykelferie lidt ud over det sædvanlige!

I mere end 10 år har vi arrangeret cykelture til et af verdens største cykelløb – Giro d’Italia. Nu kan vi endelig efter to års pause se frem til igen at opleve episk cykling under “Giro’n”.

Vi cykler flere af de legendariske bjergpas, som mange cykelentusiaster helt sikkert allerede har hørt om. Som altid cykler vi flere af de samme etaper, som løbet passerer i 2022, men også etaper fra tidligere års løb.

Måske har du Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo, Passo Tonale på din “bucket list”. Og du har måske også hørt om nogle af de mindre kendte, men alligevel spektakulære bjergpas såsom Passo Crocidomini og Passo Vivione.

Efter denne tur kan du sætte ‘tjekket’ på dem alle.

Målstregen i Aprica, efter rytterne har cyklet, blandt andet Passo Mortirolo, bliver spændende! Ikke mindst taget i betragtning, at det måske er den mest krævende etape i årets Giro.

Turen starter og slutter ved den idylliske Gardasø, med kort transfertid fra lufthavnen i Verona.

Der vil være en masse god italiensk mad & vin, og vi vil selvfølgelig også opleve den skønne stemning under Giro d’Italia festen, som altid.

Oplev Giro d'Italia med Expa Travel
På denne tur er vi både tilhængere og cyklister / Foto: Expa Travel
Kort om turen

Turen starter og slutter ved den idylliske Gardasø. Vi starter med at cykle nordpå, gennem et smukt landskab, der byder på både bjergpas, klatring, lange skønne nedkørsler, snoede veje og hyggelige byer. Naturoplevelserne er lige så store som cykeloplevelserne. Alle de veje, vi cykler under turen, har på et eller andet tidspunkt været en del af Giro d’Italias lange historie.

Vi ser målgangen i Aprica, og kommer til at tage del i både spænding og feststemning i bjergbyen.

Næste dag cykler vi forud for turen op af Passo Tonale, hvor vi spiser frokost, mens vi venter på de professionelle ryttere. Efter de er passeret følger vi turen gennem hele dalen i mere end 60 km. Det er en helt speciel følelse at cykle de sidste 40 – 50 km før målstregen, når der stadig er masser af mennesker langs vejene, især over Passo Mortirolo.

Selvom der bliver mange højdemeter i løbet af denne uge, behøver man ikke være toptrænet cykelrytter for at deltage på turen, men lidt forberedelse på forhånd hjælper.

Hvis du vil styre, hvor krævende cykelturene skal være, skal du vælge en elektrisk racer-landevejscykel. Et topalternativ for at kunne nyde turen maksimalt. På vores tidligere tur i samme område kørte halvdelen af ​​gruppen på en elektrisk racercykel. Det fungerede meget godt, kun store smil – på hele gruppen!

Hvis du har cyklet en god del i forvejen og kan lide kuperet terræn, så vælger du en almindelig racer landevejscykel. Det bliver i hvert fald store oplevelser!

Vi spiser frokost på hyggelige restauranter langs vejen. Vi slutter dagene af med skønne, fælles middage, gerne med lokal mad & vin. For at gøre det så nemt som muligt, alle måltider, overnatning x 7, leje af racercykel, bagagetransport, rejseleder mm.

Dagsetaperne er mellem 80 – 110 kilometer. Det maksimale antal deltagere på denne tur er 20 personer. Der vil formentlig være deltagere fra alle tre skandinaviske lande.

Den nedre aldersgrænse for deltagelse på denne rejse er 15 år.

Highlights
 • Stemningen omkring Giro d´Italia
 • Den lokale italienske mad & vin.
 • De mange midelalder byer vi paserer undervejs
 • Cykling med gode venner.
 • Det at komme helt tæt på de professionelle ryttere.
 • Alt det praktiske er ordnet - du skal bare nyde af rejsen
Oplev Giro d'Italia med Expa Travel
Vi cykler på samme veje som selve løbet / Foto: Expa Travel

Overnatning og måltider

Vi bor som sædvanligt på hyggelige hoteller med en strategisk god beliggenhed for både cykling og natur. Ofte er hotellerne familiehoteller med god restaurant.

På denne rejse bor vi på 5 forskellige hoteller, heraf to nætter på to af hotellerne.

Bagage transporteres mellem hotellerne. Det er planen at vi bor i dobbeltværelse/lejlighed

I prisen har vi inkluderet morgenmad, frokost og middag alle dage iht. programmet, frokost er dog ikke inkluderet på ankomst og afrejse dagen.

Infektionskontrol

I samarbejde med vores partnere arrangerer vi vores ture i overensstemmelse med infektionsrådene fra de lokale myndigheder. For at du kan føle dig sikker på en rejse med os, har vi foretaget justeringer af vores ture, så vi til enhver tid overholder råd, vejledning og krav fra myndighederne.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du tager ansvar for at følge de gældende regler til enhver tid, holder afstand, vasker / spritter dine hænder og bruger en ansigtsmaske, hvor det er nødvendigt. Du medbringer selv masker og håndsprit til eget brug.

Cykelleje

Sammen med vores italienske partnere ønsker vi at tilbyde cykler af god kvalitet. Den første dag, får vi udleveret cyklerne, hvorefter vi tilpasser dem til hver enkelt deltager.

Valg af cykel sker i tilmeldingsblanketten. Alle cykler er næsten nye eller har været brugt i højst et år.

Normalt udlåner vi både hjelme og vandflasker til vores deltagere. Men grundet COVID beder vi alle deltagerne om at medbringe deres egne hjelme og vandflasker.

Cykelsko er obligatoriske. NB! Medbring dine egne pedaler!

Elektrisk racercykel

På denne tur vil det ud over landevejsracere også være muligt at leje en el-racercykel (road racer) mod et tillæg på kr. 1400,- for hele perioden.

En elektrisk racercykel er designet til at blive brugt som en “almindelig” racercykel, men giver dig lidt hjælp, hvis / når det ønskes, specielt op ad bakke. Alle elcykler er designet således, at elmotoren ikke yder nogen assistance ved hastigheder over 24 km/t. Et fantastisk alternativ, hvis du føler, at du vil styre, hvor krævende turen skal være, eller hvis du føler, at du ikke er blevet trænet/forberedt nok forud for turen. Med denne mulighed kan de fleste cykelelskere deltage – trods flere krævende etaper.

På tidligere Giro d’Italia-ture har der været flere deltagere, som har valgt elektriske racercykler – med stor succes.

Road racer

Prisen inkluderer leje til landevejsløb af god standard, med carbon stel og godt udstyrsniveau (gear, bremser fra mærker som Shimano 105 / Ultegra / Sram Force).

Opgraderet Road Racer

Du har muligvis mulighed for at vælge en opgraderet racercykel med elektronisk gear, Di2 eller elcykel mod et tillæg i prisen på kr. 1400,- for hele ugen.

Du vælger cykeltype ved bestilling, skulle du have yderligere ønsker, skriv dette i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen

Du har mulighed for at tegne en forsikring for 300 kr for hele lejeperioden mod eventuelle skader på cyklen. Dette er en forsikring, der dækker skader på cyklen op til Euro 250,- / NOK 2.500,-. Skaderne kan være f.eks. ridser, skader på hjul, sty, gear og bremsesystem mm.

Enhver skade på mere end Euro 250,- / NOK 2.500,- dækker ikke forsikringen og skal dækkes af lejer.

Enhver stjålet cykel er ikke dækket af denne forsikring. Ved en stjålet cykel er den enkelte deltager erstatningsansvarlig.

Du vælger selv om du vil have forsikring ved bestilling af rejsen.

NB! Forsikring skal tegnes på forhånd og kan IKKE tegnes ved/efter ankomst

Bli med Expa Travel til Giro d'Italia 2022 / Foto: Expa Travel & Shutterstock
Dagsprogram

Programmet er præliminært, Expa Travel tager forbehold for eventuelle ændringer, skrivefejl eller kursændringer undervejs.

Dag 1 21. maj - Ankomst

Du bestiller selv flyrejser til Verona, hvor vi samles i lufthavn ca. kl. 14:00 for fælles transfer til hotellet.

Lufthansa har fly med følgende tider;

Udrejse;
København via Frankfurt til Verona / kl. 06:20 – 13:30

Hjemrejse;
Firenze via Fraknfurt til København / kl. 17:00 – 21:55

Du er naturligvis velkommen til at vælge andre alternativer men vær opmærksom på transfertiderne.

Ankomst og transfer til hotellet i Salo, turen tager ca. 1 time.

Efter check-in henter vi vores cykler og bruger eftermiddagen til individuel tilpasning af cyklerne, samt en god opvarmningstur i lokalområdet. Måske vil nogen også have lidt tid på egen hånd til sightseeing langs Gardasøen
Dejlig velkomstmiddag i hotellets egen restaurant.

Dag 222. maj - Salò - Passo Goletto di Cadino - Breno / ca. 92 km - 2000 højdemeter

Denne første cykeldag cykler vi direkte ind på 16. etape af årets Giro. Vi følger nøjagtig samme rute, som løbet tager to dage senere. Med start i Salò sætter vi kursen mod bjergene og søen Ledro. I magiske omgivelser ved søen tager vi det obligatoriske kaffestop. Vi får hurtigt fornemmelsen af, hvad de professionelle skal igennem de næste par dage. Det højeste punkt på dagens etape er Goletto di Cadino, 1938 moh. Ikke langt fra det højeste punkt stopper vi til en lækker frokost, inden vi cykler de sidste 30 km ned gennem dalen mod vores hotel nær byen Breno. Hele eftermiddagen cykler vi på små veje med meget begrænset trafik.
I løbet af dagen har vi cyklet ca. halvdelen af 16. etape.

Du får lidt tid på egen hånd, før vi slutter dagen af med en skøn italiensk middag!

Dag 323. maj - Breno – Passo Vivione - Corteno Golgi / ca. 87 km - 2800 højdemeter

En rigtig spændende dag venter, i dag skal vi virkelig væk fra alfarvej!
Vi cykler forholdsvis tidligt fra hotellet. De bliver en lang, men spændende dag. Store dele af dagen cykler vi en af etaperne fra Giro d’Italia 2018. Det højeste punkt i dag bliver Passo Vivione, 1830 moh. Mange fine udsigtspunkter undervejs. Den sidste del af dagens etape cykler profferne dagen efter os.

Vi ankommer til vores hotel i den lille by Corteno Golgi sidst på eftermiddagen. Lige i tide til en afterbike i hotellets hyggelige bar inden aftensmaden. Vi bor på dette hotel i to nætter.

Dag 424. maj - Rundtur - Passo Mortirolo - Målgangen i Aprica / Ca. 86 km - 2450 højdemeter

I dag skal vi ikke pakke vores bagage. Der venter en spændende dag, når vi endelig – LIVE – skal opleve en af de mest legendariske stigninger i Giro d’Italia, nemlig Passo Mortirolo. Kun få timer før profferne kommer, cykler vi op ad samme vej. Vi får publikumsfesten på vej op, og måske hjælper stemningen os, når vi danser opad ligesom da Contador i 2015 viste verden, hvem der var den stærkeste rytter. Der vil være et kaffestop på toppen, inden vi starter nedkørslen på den anden side af bjerget.

Frokosten vil være længere nede i dalen. Vi finder en god supporterplads på etapens sidste stigning mod målstregen i Aprica – og vi deltager i den skønne feststemning i byen !!!

Vil du have en fridag for at opleve stemningen i målstregen i Aprica, ja, så cykler du kun de 10 – 15 km fra hotellet til festen i målområdet !!!!!

Umiddelbart efter målgang cykler vi til hotellet for et lækkert bad og efterfølgende gallamiddag….

Dag 525. maj - Corteno Golgi - Passo Tonale - Dimaro - Andalo / 118 km - 2600 højdemeter

Ny, spændende dag venter. I dag skal vi følge løbet helt fra begyndelsen i Ponte Legno, og derefter se rytterne nå det højeste punkt ved Passo Tonale. Herfra hænger vi ud på Giro d’Italia-karavanen og følger ruten ca. 80 km før vi forlader etapen.
Det bliver en lang dag med mange km selvom de fleste faktisk er ned ad bakke.
Vi slutter dagen af i bjergbyen Andalo. Stedet, der i mange år har været de norske alpindrenges faste træningssted. Virkelig smukke omgivelser, når vi passerer Val di Sole og Val di Non – med sine mange æbletræer.

Check-in, bad og lækker middag venter ved ankomsten til vores hotel i Andalo.

Dag 626. maj. - Andalo - Monte Bondone - Passo Bordala - Monte Velo - Torbole / Riva del Garda / Arco

Vi synes vi selv, at dette er ugens flotteste etape. Vi starter med en magisk udsigt over Brenta Dolomitternes unikke bjergtoppe. Adskillige fotostop langs Molveno-søen, inden vi cykler gennem den smalle kløft ned til sletten ved Sarcho. Her vil der være gelatostop og genopfyldning af energi. Efter gelato-stoppet kan du vælge rute. Vil du nyde eftermiddagen med lidt afslapning, cykler du direkte til hotellet. For dem, der virkelig vil have en ekstra udfordring, så kan du afslutte med det legendariske Monte Bondone. 20 km senere er vi på toppen, og samles til frokost inden vi får turens smukkeste nedkørsler med udsigt over Trentodalen – mægtig! Med den flotte udsigt fortsætter vi så op mod Passo Bordala og Monte Vento, inden vi ruller ind til byen Torbole / Riva del Garda og vores overnatningssted for de næste to nætter.
Måske kan vi få et bad i havet før aftensmaden. Her bliver det endelig lokal pizza !!!

Dag 727. maij - Fridag eller rundtur Monte Baldo

Du vælger selv, hvordan denne sidste dag skal se ud. Måske lokker det med en fridag til at nyde solen og bade, eller en kortere tur på egen hånd. Hvis du vil prøve noget helt andet, kan du slutte dig til de lokale guider og teste en af de mange, berømte Via Ferratas i dette område.

Vil du også cykle denne dag, går vores planlagte cykeltur ad ruten, der ofte omtales som en af Italiens smukkeste cykelstier – Giro di Monte Baldo. En vej, der følger bjerget Monte Baldo fra nord til syd, og derefter langs Gardasøen tilbage til vores hotel. Turen er ca. 116 km.

Om aftenen slutter vi af med en afskedsmiddag på en restaurant!

Dag 828. maj. - Hjemrejse

Efter morgenmaden er det afrejse mod Verona

Galleri

Film fra samme område 

Se filmen fra en tidligere Giro d’Italia-tur med Expa Travel her:

Pris & dato

Pris

Totalpris for denne rejse er fra Dkk 21890,- pr person, i delt dobbeltværelse. 

Indgår

 • Bustransfer iht. Program Verona t/r
 • Overnatning x 7 – delt i dobbeltværelse / lejlighed iht program.
 • Leje av racercykel (standard) alle dage. 
 • Morgenmad, frokost og middag alle dage.
  NB! frokost på ankomst og afrejsedagen er ikke inkluderet
 • Bagagetransport de dagene vi skifter hotel.
 • Expa Travels guider som selv cykler med gruppen.
 • Turen omfattes av Rejsegarantifonden

Indgår ikke

 • Drikkevare til maten.
 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores turer).
 • Lån af pedaler.
 • Lån av hjelm / drikkeflaske (pga. Covid19-viruset).
 • Fly t/r
 • cykelforsikring.
 • Frokost på ankomst- og afrejsedagen
 • enkeltværelsestillæg (kun på forespørgsel).
 • opgradering til el-cykel /opgradering af racercykel

Du bestiller selv flyrejsen t/r Verona, hvor vi samles i lufthavn ca. kl. 14:00 for fælles transfer til Hotellet.

Vilkår

Når du har bestilt en rejse hos os i Expa Travel, modtager du umiddelbart efter en reservationsbekræftelse på den angivne e-mail adresse. Bekræftelsen indeholder blandt andet loginoplysninger til “Min side”, hvor du når som helst kan logge ind. Her administrerer du din ordre, foretager yderligere valg, opdaterer data og finder alle betalingsoplysninger.

Betalinger foretages via bankoverførsel med KID-nummer. KID-numrene findes på «Min side». Alle reservationer / bookinger er bindende.

Første rate (depositum) på dkk. 2.500 skal betales inden for 7 dage efter bestilling. Manglende betaling giver Expa Travel ret til at annullere ordren.

Den endelige betaling foretages ca. 30 dage før afrejse. Du modtager en påmindelse via e-mail, når det er tid til den endelige betaling. Manglende betaling giver Expa Travel ret til at annullere ordren.

Du kan annullere rejsen med en 100% refusion (minus administrationsomkostninger på 495 kr.) op til 35 dage før afrejse, uanset årsagen. Vores øvrige betingelser kan findes her.

I bestillingsformularen afkrydser du, at du har læst og accepteret vores betingelser.

Ved evt. enkeltværelse / anden type værelse end det, der er inkluderet i prisen, tilføjes et tillæg. Se mere under punktet ‘Enkeltværelse / rumfordeling’ længere nede på siden. Enhver prisforhøjelse faktureres på den anden fakturaer.

Vores øvrige betingelser kan du finde her,

I bestillingsformularen bekræfter du at du har læst og accepteret vores betingelser.

For ethvert enkeltværelse / anden type værelse end det, der er inkluderet i prisen, tilføjes et tillæg. Se mere under punktet ‘Enkeltværelse / værelsesfordeling’ længere nede på siden. Enhver prisforhøjelse faktureres på andre fakturaer.

Vores rejser er dækket af pakkerejseloven, og vores medlemskab af rejsegarantifonden giver dig som forbruger den bedst mulige beskyttelse.

 

Fordeling af værelser

Hvem vil du dele et værelse med?

Hvem du vil dele et værelse med, skriv i kommentarfeltet i registreringsformularen.

Fordeling af værelser

For at turen skal være både prismæssig overkommelig og social og pg. begrænset plads på overnatningsstederne, bor vi i dobbeltværelse .

Enkeltværelse

Der er begrænset adgang til enkeltværelser på denne rejse. Kontakt os på jesper@exparejser.dk, hvis du ønsker det. Tillæg for enkeltværelser er på kr. 2150,-
Ethvert tillæg for enkeltværelser faktureres på den første faktura.

Bli med Expa Travel til Giro d'Italia
Praktisk information

Bagage

Da der er begrænset med plads i følgebilen (de dage vi skifter hotel) er det vigtigt at du begrænser din pakning. Smat at du pakker i en “blød sportstaske” da disse er lettere at pakke i følgebilen.

Du bør medbringe en god rygsæk, der har plads til det du behøver i løbet af dagen, ca. 30-40 litter bør være passende.

Udstyr

Forslag til pakkeliste kan være:

 • Cykelbukser lange / korte.
 • Cykeltrøjer.
 • Løse ‘cykel ærmer og ben’.
 • Drikkeflasker til cyklen.
 • Cykelsko + skoovertræk, der tåler vand / vind.
 • Egne pedaler.
 • Hjelm (obligatorisk på alle vores ture)
 • Badetøj.
 • Regn / vindjakke.
 • Afslappede sko til aftenen brug.
 • Kamera / mobil (husk at oplade inden afgang).
 • Førstehjælpskasse i rejseformat.
 • Helosan salve eller lignende til ømme balder …
 • Tøj til aftenen brug (afslappet).
 • Varm jakke / sweater brugt når du stopper til frokost / picnic.
 • Pass.
 • Evt. coronapass.
 • Europæisk sygesikringskort.
 • Masker og håndsprit eget brug.

Du skal være forberedt på skiftende vejr og skiftende temperaturer

Sociale Medier

Følg os gerne på sociale medier (SoMe)

Følger du os i vores SoMe-kanaler, vil du kunne se billeder og daglige rapporter fra vores rejser, få info om nye rejser, samt få eventuelle rabatkoder mm.
Del gerne disse links med venner og familie, så de kan følge DIG på DIN rejse:

Nyt cykeltøj

I vores webshop sælger vi selvdesignede cykeltøj i topkvalitet fra italienske Rosti. Dette er cykeltøj produceret i Italien.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores rejser. Læs mere her.

Spørgsmål, bookning og fly

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk

Expa Travel tager forbehold for tryk og skrivefejl samt valutaendringer. Programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.

Tilmelding

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk