Giro d'Italia 2020
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Giro d’Italia 2020

0
Price
Fra9.995 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

430

Pris

fra 9995 DKK
Længde 5 dage
Rejseperiod 09 - 13/16 okt 2020
Sværhedsgrad
Hotell
Print Friendly, PDF & Email

I prisen indgår

 • Fly, København – Bologna t/r.
 • Busstransfer iht. program.
 • Leje av Landevejsracer (standard) alle dage.
 • Vores egen Giro d’Italia 2020, cykeltrøje
 • Overnatning – iht. program.
 • Morgenmad, frokost og middag alle dage iht. program
 • Bagagetransport den dag vi bytter hotel.
Availability : 09 - 13/16 okt 2020
Cykelferie i San Marino og Italien – midt i Giro d’Italia – Cirkusset

Dette er en tur for dem, der ønsker en cykelferie lidt ud over det sædvanlige!
Der venter store cykeloplevelser i et fantastisk landskab med middelalderhistorie. Det bliver italiensk mad og vin, og selvfølgelig kommer vi til at opleve den vidunderlige atmosfære omkring Giro d ‘Italia-festen.

Vi cykler flere af de samme etaper som feltet, og ser derefter finalen i mål området i Rimini og Cesenatico LIVE!

Vi tilbringer tre dage på det samme hotel i Republikken San Marino (det lille land midt i Italien) og en nat ved Adriaterhavet i Cesenatico-området.

Giro d'Italia 2020
Foto: Expa Travel
Kort om turen

Området i og omkring San Marino byder på et kuperet og frodigt landskab, med mange spændende og historiske middelalderbyer som f.eks. Urbino, San Leo og Mondaino.

I 2020 er det muligt at se hele to Giro´d Italia afslutninger i en cykelafstand fra hvor vi bor. Vi cykler selvfølgelig også dele af de etaper, der passere igennem vores område. Det er en meget speciel og helt vidunderlig følelse at cykle de sidste 20 – 30 km før målet, her står publikum nemlig allerede klar.

Den 12. etape i Giro´d Italia 2020 følger nøjagtigt de samme veje som den berømte Gran Fondo-tur Nove Colli. Vi kører dele af denne etape dagen før selve løbet!!

Du behøver ikke at være elite cyklist for at kunne deltage på denne tur. Men lidt forberedelse hjælper.
Hvis du selv ønsker at styre hvor krævende turen skal være så vælger du at køre på e-landevejsracercykel. Et super alternativ hvis du vil være sikker på at kunne nyde det ekstra meget.
Hvis du har cyklet en god del inden, og gerne også i lidt bakker, så vælger du naturligvis en almindelig racercykel. Vi garanterer at det uanset cykel valg bliver en super oplevelse

Frokosten spiser vi på hyggelige restauranter langs ruten. Dagene afslutter vi altid med herlige middage der byder på lokale specialiteter, ingredienser og vin.

De daglige etaper ligger på 60 – 100 km. Vi har et maksimum antal deltagere på denne tur på 30. Der vil være deltagere fra alle de skandinaviske lande på denne rejse.

Hvem passer turen til?

Alle der elsker at cykle på racercykel eller el-racercykel kan deltage! Du behøver ikke at være elitecyklist, men der er naturligvis forskel på at cykle i fladt og kuperet terræn, så lidt træning inden er en god ide. De daglige etaper ligger på mellem 60-100 Km, i kuperet terræn. Vi har som oftest god tid, så tempoet i gruppen bliver stille og roligt, men vi cykler hele dagen.

Dette er med andre ord en tur til jer der er glade for at cykle og som værdsætter naturoplevelser fra cykelsadlen. Udover at opleve Giro d´ Italia på helt tæt hold, så kommer vi også til at cykle på mange af de veje som Giroen besøger i 2020 eller har besøgt tidligere år.

Nedre aldersgrænse for deltagelse på denne cykelrejse er 15 år.

Følgebil

På denne tur har vi ikke følgebil.

Højdepunkter
 • Det smukke, kuperede landskab rundt i San Marino – med veje næsten uden biler.
 • De mange middelalderbyer vi passerer igennem.
 • At opleve et nyt område fra cykelsadlen, med masser af frisk luft og solbriller som sikre ingredienser.
 • Stemningen rundt Giro d’Italia.
 • Det lokale køkken.
 • Det sociale sammenhold med de andre turdeltagere.
 • At alt det praktiske er fikset og ordnet i forvejen.
Giro d'Italia oktober 2020
Foto: Expa Travel

Hoteller

Vi bor, som altid, på hyggelige hoteller med god stemning, med strategisk rigtig beliggenhed både for cykling og naturoplevelser. De første tre nætter bor vi på Garden Village i chalet hytter.

Den sidste nat bor vi på et 3*** hotel ved Adriaterhavet, i området rundt om Cesenatico. Bagagen transporteres mellem hotellerne. Det er lagt op til at vi bor i dobbeltværelse / lejlighed.

Måltider

Priset inkluderar frukost, lunch och middag med ett glas vin, alla dagar enligt program – alltså helpension. (OBS! Lunch på ankomst- och avresedagen är inte inkluderat.)

I prisen indgår:

 • Fly, København – Bologna t/r.
 • Busstransfer iht. program.
 • Leje av Landevejsracer (standard) alle dage.
 • Vores specialdesignede Giro d’Italia 2020, cykeltrøje
 • Overnatning – i delt dobbeltværelserom / lejlighed iht. program.
 • Morgenmad, frokost og middag med et glas vin, alle dage iht. program – altså helpension (NB! frokost på ankomst- og afrejsedagen er ikke inkluderet).
 • Bagagetransport den dag vi bytter hotel.
 • Expa Travels dedikerede guider som selv cykler med gruppen.

I prisen indgår ikke

 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores ture).
 • Cykel hjelm / drikkeflaske.
 • Evt. tilslutningsfly.
 • Evt. cykelforsikring.
 • frokost ankomst- / afrejsedagen.
 • Evt. enkeltværelsestillæg (kun på forespørgsel og ved ledig kapacitet).
 • Evt. opgradering til el-cykel / opgradering af landevejsracer.

Cykler

Sammen med vores Italienske samarbejdspartner ønsker vi at tilbyde cykler af en god og tidssvarende kvalitet. Når cyklerne udleveres på den første dag, justeres de individuelt. Valg af cykel foretager du på tilmeldingsskemaet. Alle cykler er brugt i maks. et år.

Hjelm og vandflaske udleveres til låns sammen med cyklen, vi anbefaler dog at du medbringer egen hjeml. Cykelsko er obligatorisk, medbring egne pedaler!

El-racercykkel
På denne tur tilbyder vi udover almindelig racercykel også el-racercykel, med et tillæg på kr. 950,- dkk for hele perioden.

Et fantastisk alternativ hvis du gerne selv vil kunne styre hvor krævende turen skal være.
Med denne løsning kan de fleste som er glade cykle deltage – på trods af de relativt krævende stigninger. Og et godt alternativ hvis du ikke helt har tid til at forberede dig som du gerne vil inden turen.

På vores Giro d´ Italia 2019 var der flere deltagere der havde valgt at køre el- racer, og det gav store smil på hele rejsen.

NB! En El-racer er konstrueret for at kunne bruges som en helt ”almindelig” racercykel, med den forskel at den giver lidt ekstra hjælp når det går op ad bakke. Alle el-cykler er konstrueret således at de kun hjælper til op til 24 km/t

Landevejsracer
Prisen inkluderer leje af landevejsracer af god standard, med karbonramme og godt udstyrsniveau (gear, bremser er af fabrikater som f.eks. Shimano 105/Ultegra / Sram Force).

Du har mulighed for at opgradere fra god standard racercykel til en racercykel med elektroniske gear eller el racercykel tillægget er på 950,- Dkk

Du vælger cykel type når du bestiller rejsen, hvis du har yderligere kommentarer, så noterer du det i kommentarfeltet på tilmeldingsskemaet.

Følgebil

På denna rejse har vi ikke følgebil

Cykel forsikring

Du har mulighed for at tegne en forsikring på kr. 350,- for hele lejeperioden mod evt. skade på cyklen Dette er en forsikring som dækker skader på cyklen undervejs, som f.eks. ridser, skader på hjul, krank, gear, bremsesystem osv. Evt. stjålet cykel dækkes ikke af denne forsikring. Ved stjålet cykel er den enkelte deltager selv erstatningsansvarlig. Udlejer har ansvar for opbevaring af cykler på hotellerne.

Ønsker du ikke denne forsikring, må evt. skader på cyklen betales i sin helhed efter gennemført reparation. Du vælger om du ønsker forsikring ved bookning af turen.

NB! Tegning av forsikring MÅ gøres på forhånd og kan IKKE tegnes ved/efter ankomst.

Giro d'Italia i San Marino
Foto: Expa Travel
Program

Dag 109. oktober Ankomstdag

Vi samler gruppen direkte efter ankomst i Bologna, for afrejse mod San Marino. Regn med ca. 1,5 times transfer.

Eftermiddagen bruger vi til at indstille og teste vores cykler. Vi satser også på, at vi kan nå en lille opvarmningstur i lokalområdet. Der er nok også nogen der gerne vil opleve San Marino på egen hånd

Hyggelig velkomstmiddag i hotellets egen restaurant.

Dag 210. oktober San Marino – San Leo – Nove Colli, Ca. 85 km / ca. 2150 højdemeter

Dagens etape fører os gennem et magisk landskab, hvor vi blandt andet kommer igennem byen San Leo. Her kommer vi ind på Giroen´s 12. etape og følger denne ca. 35 km.

Vi får også fornøjelsen af at passere / klatre tre af de ni stigninger i Gran Fondo løbet Nove Colli, den 12. etape i årets Giro følger den eksakte rute som Novi Colli.

Landskabet er kuperet og varieret, med flere oplagte ”Kodak moment” stop. Mindre veje med meget lidt trafik.

Vi afslutter dagen på traditionel Italiensk vis med Pizza og lokal vin.

Trykk på bildene for større versjon.

Dag 311. oktober San Marino – Coriano – Rimini – San Marin, Ca. 106 km / Ca. 2000 højdemeter

Vi starter relativt tidligt, og forude venter en lang, men også spændende dag. Vi følger bjergkammen sydover gennem det magiske landskab i området Valle Avellana. Her nyder vi den fantastiske 360 graders udsigt.

Undervejs passerer vi gennem vinområdet Coriano. Her kommer vi ind på Giro etapen som vi følger de sidste 35 km ind mod målet, kun få timer inden feltet passerer. Jo nærmere vi kommer Rimini jo bedre bliver stemningen og opbakningen fra de mange tilskuere.

Når rytterne er kommet i mål, cykler vi de sidste ca. 20 km. tilbage til hotellet. På hotellet venter en dejlig BBQ-middag som afslutning på en begivenhedsrig dag.

Dag 412. oktober San Marino – Cesenatico, Ca. 54 km / 830 højdemeter

I dag forlader vi San Marino. Bagagen stiller vi i receptionen, og så sætter vi kurs mod næste mål by – Cesenatico.
Det bliver en relativ kort etape på ca.55 km. I dag kan vi nyde frokosten lidt ekstra, samtidig med at vi tænker og mindes en af Italiens absolut største cykelhelte – Marco Pantani, for det er i hans hjemby vi er stoppet.

De sidste 40 km cykler vi af de samme veje som feltet, og vi får en god fornemmelse for hvor hurtigt de professionelle faktisk cykler. Det går svagt opad og vi kan næsten garantere at du kommer til af få både gåsehud og lidt ekstra adrenalin i kroppen. Om ikke mange timer kommer feltet ind på denne strækning.

Efter en god frokost, nyder vi stemningen i mål området, der ligger midt i byen, mens vi venter på profsen. Hvis vejret tillader, så kan vi måske nå at bade i Adriaterhavet.

Vi samles efter at vi er kommet i mål og cykler de sidste km. til vores hotel. Her er der tid til bad og lidt afslapning inden vores fælles afskedsmiddag.

Trykk på bildene for større versjon.

Dag 513. oktober Afrejse til lufthavnen i Bologna // Cesenatico – Gabicce M

Afgang til lufthavnen for dem, der skal hjem den dag. De, der har valgt en hel uge, sætter kursen mod Gabicce Mare. Ruten fører os langs strandpromenaden gennem byerne Rimini, Riccione, Cattolica og til sidst helt op til Gabicce Mare, hvor vi skal bo de sidste tre nætter.

Dag 614. oktber Rundtur Gabicce Mare – Urbino – Gabicce Mare

Efter en god morgenmad og måske et morgendukkert samles vi til nye cykeleventyr. Målet er den historiske middelalderby Urbino. Et sted, der har været vigtigt for området siden middelalderen. Byen er med på UNESCOs verdensarvsliste. Det var også her, Italiens første universitet blev bygget det fungerer stadig som universitet. På vejen til Urbino passerer vi gennem et kuperet landskab og byer som Tavullia, racerkøren Valentino Rossis hjemby. Vi forventer at være tilbage på hotellet til sen frokost (ca. 15:00 for også at nyde noget af stranden og den hyggelige by Gabicce Mare. Etapen er på ca. 85 km

Dag 715. oktober Rundtur Gabicce Mare – Strada Panoramica – Pesaro – Gabicce Mare

I dag cykler vi nogle af de strækninger, der betragtes som Italiens smukkeste cykelruter – Strada Panoramica. En lille trafikeret vej, der følger kysten helt til Pesaro. Det var også her, at giroerne passerede for et par dage siden inden de sluttede i Rimini … hvor vi ventede på dem. For at kommer til Strada Panoramica, cykler vi gennem den lille unikke by Gradara, der modtog prisen for den “smukkeste middelalderby” i Italien i 2018. Vi forventer at være tilbage i tiden til sen frokost på hotellet inden for den afslappende pool / strand lokker. Dejlig afskedsmiddag på hotellet

Dag 816 oktober Hjemrejse transport til Bologna

Hjemrejse bustransport til Bologna

Galleri
Film fra tidligere tur
Pris & dato

Pris

Totalpris:

Dkk 10,395, – pr. person, i delt dobbeltværelse. (09. – 13. Oktober).

Dkk 14,395,- pr. person. For hele ugen (09 oktober. – 16. oktober)

Prisen er beregnet med en vekslingskurs på Dkk 7,47 i forhold til 1 Euro. En ændring i vekslingskursen på mere end 1 % vil evt. øge / reducere totalprisen.

Prisen er baseret på minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltagere vil prisen blive noget højere eller turen aflyses.

Dato

Vi tilbyr enten 5- eller 8-dagers tur til Giro d’Italia 2020:

 • 09-13 oktober 2020
 • 09-16 oktober 2020

Indbetalinger

 • Første indbetaling på DK 2.200, – forfalder ved tilmelding. Faktura sendes via mail.
  NB! For alle rejser der er bestilt efter d. 29 april tilbyder vi gebyrfri afbestilling – øget fleksibilitet – ingen risiko! Vi refunderer det fulde beløb hvis der frarådes mod at rejse til dette område.
 • restbeløbet faktureres ca. 5 uger inden afrejse.

Alle vores rejser er omfattet af rejsegarantifonden.

Minimum antal deltagere på denne rejse er 15 personer / maksimum antal deltagere er 20. Prisen er beregnet ved. minimum 15 deltagere. Ved færre deltagere kan prisen blive justeret eller rejsen indstillet.

Værelses fordeling

For at gøre turen så rimelig i pris som mulig og samtidig så social som mulig, bor deltagerne i udgangspunktet på dobbeltværelser, skriv i tilmeldingsformularen hvem du ønsker at dele værelse med. Hvis det ikke er muligt at placere alle deltagere i dobbeltværelse, vil der blive pålagt enkeltværelse tillæg, dette gælder også hvis din rejsekammerat af booker.

Enkeltværelse

Hvis du ønsker at bo p enkeltværelse så er dette naturligvis også muligt. Enkeltværelser er altid på forespørgsel, og tillægget er på Dkk. 1.200 for hele perioden. Tilgængeligheden afhænger af antal deltagere

San Marino og Italia
Foto: Expa Travel / Shutterstock
Praktisk

Udstyr

 • cykelbukser lang / kort
 • cykeltrøjer
 • cykel handsker og egne pedaler
 • cykel hjelm
 • drikkeflaske
 • løse “cykelben og arme”
 • solbriller
 • regnjakke
 • cykelsko + Fritidssko til om aftenen
 • kamera (oplad venligst før afgang)
 • hat
 • badetøj
 • førstehjælpskasse i rejseformat
 • helosansalve eller lignende, til ømme rumper
 • tøj til om aftenen (afslappet)
 • toiletartikler
 • varm jakke / trøje til brug, når vi stopper til frokost / picnic.
 • pas
 • europæisk sundhedskort
 • forsikrings kort

VIGTIGT: Flere dage cykler vi i højt bjergterræn – og vejret kan ændre sig meget hurtigt. Det er derfor vigtigt, at du også medbringer cykeltøj til koldt vejr, da vi lejlighedsvis kører op til 2700 moh. Følgebilen er normalt relativt tæt på, hvis vi skal skifte hurtigt. Derfor skal der altid være en tør sweater, regnjakke og eventuelt en hue, handsker, løse “cykle arme og ben” i den lille rygsæk.

Fly & transfer

09. oktober 2020
København – Bologna (Via München). Eksakt tidspunkt følger snart.

13. eller 16. oktober 2020
Bologna – København (Via München). Eksakt tidspunkt følger snart.

Afrejse information og billetter sendes ud elektronisk ca. 7 dage før afrejse.

Bagage

Vigtigt, at du forsøger at pakke så lidt som muligt, da der er begrænset med bagageplads, i transferbus og ved hotel skifte. Pak venligst ikke i hårde plastik kufferter, da dette tager unødigt stort plads og er vanskeligt at håndtere, ved bakking i transferbuss.

Skulle du have behov for ny bag / rygsæk til turen så sælger vi nu flotte Haglöfs-produkter til super priser, se mer her.

Vilkår

Booking sker skriftligt i ordreformularen, eller via mail / telefon. Registreringen er bindende, og den første rate kan ikke refunderes ved afbestilling fra kunden. Læs mere om vores betalingsbetingelser og vilkår her. I  ordreformularen bekræfter du også, at du har læst og accepteret vores vilkår.

 

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores rejser. Læs mere her.

Cykel forsikring

Du har mulighed for at tegne en forsikring på kr. 350,- for hele lejeperioden mod evt. skade på cyklen Dette er en forsikring som dækker skader på cyklen undervejs, som f.eks. ridser, skader på hjul, krank, gear, bremsesystem osv. Evt. stjålet cykel dækkes ikke af denne forsikring. Ved stjålet cykel er den enkelte deltager selv erstatningsansvarlig. Udlejer har ansvar for opbevaring af cykler på hotellerne.

Ønsker du ikke denne forsikring, må evt. skader på cyklen betales i sin helhed efter gennemført reparation. Du vælger om du ønsker forsikring ved bookning af turen.

NB! Tegning av forsikring MÅ gøres på forhånd og kan IKKE tegnes ved/efter ankomst.

Spørgsmål

Kontakt Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no.

Expa Travel tager forbehold for typografiskefejl eller valuta ændringer.
Programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.

Kort

Boka