Giro d'Italia 2023
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Giro d’Italia 2023

0
Price
Fra14.150 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2448

Pris

fra 14150 DKK
Længde 8 dage
Rejseperiod 20. - 27. Maj 2023
Sværhedsgrad
Hotell
Print Friendly, PDF & Email

I prisen indgår

 • Transfer t/r lufthavn - hotel iht progr.
 • Overnatning x 7, del dbl.rom iht progr.
 • Helpension iht. program (morgenmad, frokost & middag)
 • Transport af bagage iht. program.
 • Leje af full carbon racercykel iht progr.
 • Turen omfattes af Rejsegarantifonden.
Ønsker du mere information om turen?

Udfyld felterne ovenfor og tryk på Send-knappen, så kontakter vi dig.

Dato : 20. - 27. Maj 2023
Følg med og oplev Giro d'Italia 2023
Giro d’Italia 2023 – cykel- og naturoplevelser, du aldrig vil glemme

Dette er en tur for alle, der ønsker en cykelferie lidt ud over det sædvanlige! I dette års udgave af Giro d’Italia-turen har vi hos Expa Travel valgt etaperne med de mest kendte og højeste bjergpas.

I løbet af de 8 dage turen varer, står oplevelserne i kø. Allerede på ankomstdagen cykler vi lige ind på ruten for 16. etape. Og i løbet af turen skal vi cykle flere af de legendariske bjergpas. Du har set dem på tv før – nu får du chancen for selv at prøve dem! Passo Mangen, Passo Lavaze, Passo Campo Magno, Passo Gavia og naturligvis sidst men ikke mindst, Passo Stelvio.

Som altid kører vi flere af de samme etaper, som Giro-rytterne kører, både i årets løb, men også fra tidligere års etaper. Turen er tilrettelagt, så vi kan vælge antal km/højdemeter på flere dage.

Turen starter med en kort bustur fra Verona lufthavn til Rovereto.

Egen følgebil

Vi har vores egen følgebil hver dag, hvis benene er rigtigt trætte, vil der være mulighed være mulighed for at sidde i bilen. Da turen foregår relativt tidligt på sæsonen, anbefaler vi denne gang en elcykel (racer), hvis du ikke har haft mulighed for at cykle så meget på forhånd. Under alle omstændigheder vil tempoet være relativt lavt, da fokus er på oplevelser.

Stemning både på cyklen og ved middagsbordet

Der vil være masser af god italiensk mad & vin, og vi vil selvfølgelig også opleve den skønne stemning under Giro d’Italia festen – som altid.

Tænk, i 2023 bliver det 12. år i træk, at vi hos Expa Travel arrangerer en cykeltur til et af verdens største cykelløb – Giro d’Italia. Det bliver også et eventyr denne gang!

Giro d'Italia 2023
Følg med Expa Travel og oplev Giro d'Italia 2023 / Photo: Expa Travel
Kort om turen

Natur oplevelserne bliver lige så store som cykel oplevelserne. Vi har nøje udvalgt de ruter vi skal cykle under turen; alle ruterne har på et eller andet tidspunkt været en del af Giro d’Italia’s lange historie. På flere af dagene kan du selv vælge antal km, da vi har planlagt, at vi cykler “flertallet” af etaperne inden frokost, og så individuelt vælger, om du vil have en ekstra udfordring om eftermiddagen. Så du vælger selv, hvor krævende dagen bliver!

Vi ser målet på “kongeetapen” på toppen af ​​Monte Bondone (16. etape) og kommer til at tage del i både spændingen og feststemningen på scenen som regnes for Giro d’Italia 2023’s mest krævende etape

Mulighed for at leje El-Racercykel

Selvom der vil være mange højdemeter i løbet af ugen, behøver du ikke være en prof-cykelrytter for at være med på turen, men lidt forberedelse på forhånd er stadig vigtigt.

Hvis du vil styre, hvor krævende cykelturene skal være, vælger du at leje en elektrisk racer-landevejscykel. En super mulighed for eventuelt at nyde turen lidt ekstra. Der er altid flere deltagere på disse ture, der kører på el-cykler.

Hvis du har cyklet en hel del inden og kan lide kuperet terræn, så vælger du en normal racercykel. Gode ​​oplevelser bliver der under alle omstændighedder!

Det meste er inkluderet i prisen

Morgenmad på hotel og  frokoster på hyggelige restauranter undervejs. Vi afslutter dagene med skønne fælles middage, gerne med lokal mad & vin. For at gøre det så nemt som muligt, har vi inkluderet det meste i prisen; alle måltider, overnatning x 7, leje af racercykel, baggage transport, rejseleder etc. Du ordner kun flybilletten selv. Se mere under punktet Afrejseinfo.

De daglige etaper er mellem 45 og 100 kilometer. Det maksimale antal deltagere på denne tur er 20 personer. Der vil formentlig være deltagere fra alle tre skandinaviske lande.

Minimums Aldersgrænsen for deltagelse på denne tur er 15 år.

Highlights
 • Stemningen omkring Giro d'Italia
 • Den lokale italienske mad & vin.
 • De mange midelalder byer vi paserer undervejs
 • Cykling med gode venner.
 • Det at komme helt tæt på de professionelle ryttere.
 • Alt det praktiske er ordnet - du skal bare nyde af rejsen
Oplev Giro d'Italia med Expa Travel
Vi cykler på samme veje som selve løbet / Foto: Expa Travel

Overnatning

Vi bor som sædvanligt på hyggelige hoteller med en strategisk god beliggenhed for både cykling og natur. Ofte er hotellerne familiehoteller med god restaurant.

På denne rejse bor vi på 6 forskellige hoteller, de sidste to nætter bor vi på samme hotel

Bagage transporteres mellem hotellerne. Det er planen at vi bor i dobbeltværelse/lejlighed

Måltider

Inkluderet i prisen er morgenmad, frokost og aftensmad, alle dage ifølge programmet.

Undtagelse: Morgenmad på ankomstdagen og frokost/middag på afrejsedagen er ikke inkluderet.

Cykelleje

Cykelleje

Sammen med vores italienske partnere ønsker vi at tilbyde cykler af god kvalitet. Den første dag, får vi udleveret cyklerne, hvorefter vi tilpasser dem til hver enkelt deltager.

Valg af cykel sker i tilmeldingsblanketten. Alle cykler er næsten nye eller har været brugt i højst et år.

Medbring egen hjeml og vandflasker.

Cykelsko er obligatoriske. NB! Medbring dine egne pedaler!

El-racercykel

På denne tur vil det ud over landevejsracere også være muligt at leje en el-racercykel (road racer) mod et tillæg på kr. 1250,- for hele perioden.

En elektrisk racercykel er designet til at blive brugt som en “almindelig” racercykel, men giver dig lidt hjælp, hvis / når det ønskes, specielt op ad bakke. Alle el-cykler er designet således, at elmotoren ikke yder nogen assistance ved hastigheder over 24 km/t. Et fantastisk alternativ, hvis du føler, at du vil styre, hvor krævende turen skal være, eller hvis du føler, at du ikke er blevet trænet/forberedt nok forud for turen. Med denne mulighed kan de fleste cykelelskere deltage – trods flere krævende etaper.

På tidligere Giro d’Italia-ture har der været flere deltagere, som har valgt elektriske racercykler – med stor succes.

Road racer

Prisen inkluderer leje til landevejsløb af god standard, med carbon stel og godt udstyrsniveau (gear, bremser fra mærker som Shimano 105 / Ultegra / Sram Force).

Opgraderet Road Racer

Du har muligvis mulighed for at vælge en opgraderet racercykel med elektronisk gear, Di2 eller elcykel mod et tillæg i prisen på kr. 1250,- for hele ugen.

Du vælger cykeltype ved bestilling, skulle du have yderligere ønsker, skriv dette i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Cykel forsikring

Du har mulighed for at tegne en forsikring for 300 kr for hele lejeperioden mod eventuelle skader på cyklen. Dette er en forsikring, der dækker skader på cyklen op til Euro 250,- . Skaderne kan være f.eks. ridser, skader på hjul, sty, gear og bremsesystem mm.

Enhver skade på mere end Euro 250,- dækkes  ikke af forsikringen og skal dækkes af lejer.

Enhver stjålet cykel er ikke dækket af denne forsikring. Ved en stjålet cykel er den enkelte deltager erstatningsansvarlig.

Du vælger selv om du vil have forsikring ved bestilling af rejsen.

NB! Forsikring skal tegnes på forhånd og kan IKKE tegnes ved/efter ankomst.

Giro d'Italia 2023
Dagsprogram

Programmet er præliminært, Expa Travel tager forbehold for eventuelle ændringer, skrivefejl eller kursændringer undervejs.

Dag 1 20. maj - Ankomstdag - Ca. 60 km.

Du booker selv flyrejsen, vi foreslår følgende Lufthansa, CPH- MUC – Verona med afrejse fra københavn kl. 09,35 ankomst i verona kl 13,30

Fra lufthavnen i Verona har vi ca. 1 times transfer til hoteller.

Ved hotellet venter vores cykler, efter en hurtif og let frokost justerer vi cyklerne og begiver os up på en herlig test cykling

Indtjekning og fælles velkomstmiddag i hotellets egen restaurant.

Dag 221. maj - Borgo Valsugana - Passo Mangen - Cavalese - Passo Lavaze / ca. 45 km eller 100 km, ca 1600/3500 højdemeter

I dag tager vi os over det berømte Passo Mangen. Giroen har passeret her flere gange tidligere år. Pæn stigning helt op til ca. 2100 m over havets overflade, hvor det så går ned mod den berømte Val di Fiemme-dal og den hyggelige by Cavalese, hvor vi skal overnatte. Naturen er en ren fornøjelse hele vejen over bjergpasset.

Efter en god frokost beslutter vi os for, om vi også vil teste benene på det næste bjergpas – Passo Lavaze. Dette er også en stigning, der har legendarisk status i cykelverdenen.
Cykler du hele vejen rundt om Passo Lavaze bliver det i alt ca. 100 km og næsten 3.500 højdemeter i løbet af dagen. Vælger du kun at cykle om morgenen, vil turen være ca. 50 km og 1.600 højdemeter.

Her har du mulighed for at tilbringe eftermiddagen på egen hånd i den hyggelige by Cavalese eller prøve dig frem i Passo Lavaze.
Et godt alternativ er at tage liften op ad “monsterbakken” for en vandretur med en magisk udsigt…

Vi slutter dagen af ​​med en skøn italiensk middag i hotellets restaurant.

Dag 322. maj - Cavalese - Trento / ca. 54 km i næsten flat terræng / ned af bakke

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod byen, der har været vært for Giro d’Italia flere gange tidligere: Trento.
Her følger vi en lidt mindre vej langs hele bjergsiden, gennem små hyggelige byer. Etapen løber i fladt terræn / ned ad bakke næsten hele vejen til Trento.

Vi spiser frokost på en lokal trattoria i byen, inden vi tjekker ind på hotellet.
Trento er en lidt større by, der kan byde på det meste. Måske sightseeing i byen på egen hånd før middag lokker?

Ikke langt fra centrum starter vejen, der går til toppen af ​​bjerget Bondone, og som mange gange har været en afgørende fase i Girons historie. For dem der ønsker det, bruger vi eftermiddagen på at cykle op af de knap 50 sving til toppen…
Der vil være yderligere ca. 22 km og 1.500 højdemeter – og du kan krydse endnu en legendarisk stigning fra din “bucket list”!

Samling til fælles middag kl 20:00.

Dag 423. maj - Giro d'Italia, 16. etappe. Målgangen på toppen af Bondone / ca. 62 km, ca. 1900 højdemeter

I dag er den store dag! Både for rytterne og os. Vi skal endelig komme til at opleve afslutningen på toppen af ​​en stigning – LIVE!
Kun få timer før profferne kommer, cykler vi op ad samme vej. Vi får publikums festen med på vej op, og måske hjælper stemningen os, når vi danser opad mod målstregen. Her venter vi på løbet og følger dem på tv, deltager i folkefesten og spiser frokost. Forvent at vi bruger flere timer i målområdet på ca. 1500 m.

Efter målgangen cykler vi ned på den anden side af bjerget med kurs mod byen Stenico (ca. 35 km). Fantastisk nedkørsel og fantastisk cykelstier mellem bjergsiderne (kløften) til vores næste overnatningssted i den lille by Stenico.
Vi kan forvente, at det bliver en lang dag med både action, spænding og lidt venten – men frem for alt magisk cykling!

Fælles middag i hotellets restaurant.

Dag 524. maj - Stenico - Passo Daone - Passo Carlo Magno Madonna - Dimaro / ca. 60 km, ca. 2000 højdemeter

En ny spændende dag venter. I dag starter let. Vi følger bjergsiden ned i dalen, indtil vi når krydset mod Passo Daone. Krævende, men flot klatring på ca. 8 km venter. En lille, smal bjergvej fører os ned på den anden side af bjerget. Her følger vi den lidt større vej hele vejen op til Madonna di Campiglio og det berømte pas Carlo Magno. Et pas Giro d’Italia cirkuset har cyklet mange gange. Vi stopper til en velfortjent frokost i den berømte ski by Madonna di Campiglio, inden vi ruller ned ad bakke i mere end 20 km – uden et eneste pedal tråd.

Mange kilometer senere tjekker vi ind på vores hotel i byen Dimaro. Brusebad og lækker middag venter.

Dag 625. maj - Dimaro - Passo Tonale - Passo Gavia - Bormio / ca. 80 km, ca. 2500 højdemeter

Passo Gavia… I cykelverdenen er dette et af de bjerge, som mange cykelentusiaster har på deres ‘bucket list’.
Vi cykler næsten helt op til 2.700 meter. Det vil kunne mærkes i hele kroppen. Her mærker vi uden tvivl også lidt til den tynde luft. I forvejen har vi også passeret Passo Tonale på ca. 1.800 meters højde…
Det bliver en lang og spændende dag, vi skal starte relativt tidligt afsted for at nå dette “Dronningens Bjerg”, som så mange gange har været afgørende i Giro d’Italias historie. Du vil helt sikkert huske denne dag i lang tid!

Check-in på vores hotel i Bormio. Afslapning, brusebad og en skøn, velfortjent middag.

Dag 726. maj / Passo Stelvio...

Du vælger selv, hvordan denne sidste dag skal se ud. Måske lokker en fridag til at nyde solen og et dukkert, eller en kortere tur på egen hånd. Men hvis du vil prøve den mest berømte bjergetape i Alperne, har du en fantastisk dag foran dig!
Op til det højeste punkt, hvor vejen går over Passo Stelvio, er der ca. 23 km. Vi skal helt op til 2753 m over havets overflade… Forvent at det tager lidt længere tid end normalt at cykle disse 23 km…
Vi samler banden på toppen og spiser en fælles, velfortjent frokost! Sjældent er det SÅ lækkert at sidde ved bordet og spise skøn italiensk pasta!

Efter frokost vælger du, om du vil rulle tilbage til hotellet og have lidt tid på egen hånd og måske også slentre rundt i Bormio ELLER gøre som de gjorde i Giro d’Italia 2017… – dvs fortsætte ned ad den ANDEN side af Stelvio og så cykle op igen en anden vej. Så har du set Stelvio fra begge sider, og ikke mindst testet de berømte 48 hårnålesving…

Om aftenen slutter vi ugen af ​​med en fælles afskedsmiddag i hotellets restaurant. Med mange nye oplevelser, oplevelser og rigere venner – garanteret!

Dag 827. maj - Hjemrejse

Efter en god morgenmad begiver vi os mod lufthavnen i Milano vi foreslår Lufthansa med afgang kl. 14.40 fra Milano / Malpensa med ankomst i København kl. 18,30

Etappe profiler
Galleri

Se film fra sidste års Giro d’Italia-tur med Expa Travel her:

Pris & dato

Dato

20. – 27. Maj 2023

Pris

Totalpris for denne rejse er fra Dkk 14150,- pr person, i delt dobbeltværelse. 

Indgår

 • Bustransfer iht. Program t/r
 • Overnatning x 7 – delt i dobbeltværelse / lejlighed iht program.
 • Leje av racercykel (standard) alle dage. 
 • Morgenmad, frokost og middag alle dage.
  NB! frokost på ankomst og afrejsedagen er ikke inkluderet
 • Bagagetransport de dagene vi skifter hotel.
 • Expa Travels guider som selv cykler med gruppen.
 • Turen omfattes av Rejsegarantifonden

Indgår ikke

 • Drikkevare til maden.
 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores turer).
 • Lån af pedaler.
 • Lån av hjelm / drikkeflaske (pga. Covid19-viruset).
 • Fly t/r
 • cykelforsikring.
 • Frokost på ankomst- og afrejsedagen
 • enkeltværelsestillæg (kun på forespørgsel).
 • opgradering til el-cykel /opgradering af racercykel

Du bestiller selv flyrejsen t/r 

Vilkår

Betingelser

Vores betingelser kan du finde her.
Når du bestiller en rejse med Expa rejser bekræfter du samtidig at du har læst og accepteret vores generelle betingelser.

Rejsegarantifonden

Expa Rejser er medlem af rejsegarantifondet. Skulle noget uforudset ske med expa Rejser inden afrejse så er du sikker på at få dine penge tilbage. Alle vores rejser er omfattet og dækket af rejsegarantifindet

Antal deltagere

Det mindste antal deltagere på denne tur er 15 personer / det maksimale antal er 20 personer. Prisen kræver minimum 15 personer. Er der færre deltagere, kan prisen blive lidt højere eller rejsen kan blive aflyst.

Fordeling af værelser

Fordeling af værelser

For at turen skal være både prismæssig overkommelig og social og pg. begrænset plads på overnatningsstederne, bor vi i dobbeltværelse. Hvem du vil dele et værelse med, skriv i kommentarfeltet i registreringsformularen.

Enkeltværelse

Der er begrænset adgang til enkeltværelser på denne rejse. Kontakt os på jesper@exparejser.dk, hvis du ønsker det. Tillæg for enkeltværelser er på kr. 2500,-
Ethvert tillæg for enkeltværelser faktureres på den første faktura.

Giro d'Italia 2023
På denne turen er vi både supportere og syklister / Photo: Expa Travel
Praktisk information

Bagage

Da der er begrænset med plads i følgebilen (de dage vi skifter hotel) er det vigtigt at du begrænser din pakning. Smat at du pakker i en “blød sportstaske” da disse er lettere at pakke i følgebilen.

Du bør medbringe en god rygsæk, der har plads til det du behøver i løbet af dagen, ca. 30-40 litter bør være passende.

Udstyr

Anbefalt pakkeliste:

MEGET VIGTIGT: Vejret kan hurtigt skifte. Det er derfor vigtigt, at du også medbringer cykeltøj til både vådt og lidt koldere vejr. I tilfælde af regn er det fint med en lille rygsæk, man kan cykle med, hvor man kan medbringe ekstra skifttøj som f.eks. en tør trøje, regnjakke og evt hue, handsker, løse “cykel ærmer og -ben” mm. Vådt vejr i højden betyder lave temperaturer..

 • Cykelbukser lange / korte.
 • Cykeltrøjer.
 • Løse ‘cykel ærmer og ben’.
 • Drikkeflasker til cyklen.
 • Cykelsko + skoovertræk, der tåler vand / vind.
 • Egne pedaler.
 • Hjelm (obligatorisk på alle vores ture)
 • Badetøj.
 • Regn / vindjakke.
 • Afslappede sko til aftenen brug.
 • Kamera / mobil (husk at oplade inden afgang).
 • Førstehjælpskasse i rejseformat.
 • Helosan salve eller lignende til ømme balder …
 • Tøj til aftenen brug (afslappet).
 • Varm jakke / sweater brugt når du stopper til frokost / picnic.
 • Pass.
 • Evt. coronapass.
 • Europæisk sygesikringskort.
 • Masker og håndsprit eget brug.

Du skal være forberedt på skiftende vejr og skiftende temperaturer

Sociale medier

Følg os gerne på sociale medier (SoMe)

Følger du os i vores SoMe-kanaler, vil du kunne se billeder og daglige rapporter fra vores rejser, få info om nye rejser, samt få eventuelle rabatkoder mm.
Del gerne disse links med venner og familie, så de kan følge DIG på DIN rejse:

Afrejse information

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen. Info om fly følger asap.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores rejser. Læs mere her.

Spørgsmål?

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk.

Expa Travel tager forbehold for tryk og skrivefejl samt valutaendringer. Programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.

Kart

Tilmelding

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk