Start cykelsæsonen på den italienske riviera
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kickstart sæsongen i Italien & Frankrig

0
Price
Fra5.550 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3178

Pris

fra 5550 DKK
Længde 6 dage
Rejseperiod 23. - 28. Marts 2023
Sværhedsgrad
Hotell
Print Friendly, PDF & Email

I prisen indgår

 • Bustransport iflg program.
 • Overnatting x 7, del i dbl.rom/lejlighed iflg progr.
 • Morgenmad alle dager iflg. progr.
 • Middag alle dager iflg. progr.
 • Expa guide, der kører med gruppen.
 • Turen omfattes af Rejsegarantifonden.
Ønsker du mere information om turen?

Udfyld felterne ovenfor og tryk på Send-knappen, så kontakter vi dig.

Dato : 23. - 28. marts 2023
Kickstart cykelsæsongen i Italien & Frankrig
Start cykelsæsonen på den italienske riviera!

I marts tager vi dig med til et “nyt” cykelområde, som vi længe har ønsket at udforske. Her kombinerer vi sjove, snoede bjergveje uden trafik med små middelalderbyer fuld af charme. Og ikke mindst: længe ventede frokost stop på lokale trattoriaer.

“Blomsterbyen” Sanremo vil være vores udgangspunkt i disse dage. Det gunstige, velkendte mikroklima er en velkomstbonus.

Vi bor i et ombygget kloster fra det 19. århundrede. Kun få meter fra stranden og ca. 5 minutter fra centrum med sin hyggelige gågade og skønne folkeliv. Det bedste er dog mulighederne for gode cykelture i meget varieret terræn. Bjergene omkring Sanremo, de fransk/italienske alper, byder på fantastiske og sjove cykeludfordringer. Den gamle jernbanestrækning, som nu er en fantastisk cykelsti, og som følger den italienske riviera, er fantastisk til ture i fladt terræn med havet som fast følgesvend. Oplevelserne og indtrykkene står simpelthen i kø.

Etaperne

Der vil være dagsetaper på mellem 70 – 130 km – i roligt tempo. Vejr, vind og dagens form har naturligvis en vis indflydelse på, hvordan vi planlægger vores dage.

Med kort afstand til lufthavnen i Nice, og overnatning på et lidt anderledes hotel, har vi sørget for nogle aktive og spændende dage langs den italienske riviera.

Og med de gunstige flytider til Nice får vi næsten 6 hele cykeldage på denne tur.

Kickstart cykelsesongen med Expa Travel
Kickstart cykelsesongen i Italien og Frankrig / Photo: Expa Travel
Kort om turen

Vi ønsker, at naturoplevelserne bliver lige så store som cykeloplevelserne. Et roligt tempo, hyggelige kaffestop og socialt samvær er ugens kodeord. Vi har udvalgt de ruter vi skal cykle under turen, men tilpasser dem alt efter vejr og vind, dagsformen og gruppens ønskede mål undervejs.

På flere dage kan du selv vælge antal km, da vi har lagt programmet op, så vi cykler ‘flertallet’ af etaperne inden frokost, så du så individuelt kan vælge, om du vil have en ekstra udfordring om eftermiddagen . Så du vælger selv, hvor krævende dagen bliver!

Cykel leje

Lokal leverandør af cykler. På ‘min side’, som sendes til dig efter tilmelding, registrerer du din højde for den korrekte cykelstørrelse. Du medbringer selv pedaler, drikkedunk og hjelm.

Minimums Aldersgrænsen for deltagelse på denne tur er 15 år

Highlights
 • Det sociale sammenhold med de øvrige deltagere
 • De store naturoplevelser med både bjerge og hav til alle sider
 • At udforske og opleve nye destinationer på cykel
 • Det dejlige, lokale køkken.
 • Alt det praktiske er ordnet, du skal bare møde op og nyde turen
 • Kombinationen af af cykle i både Italien og Frankrig

Overnatning

Hotellet vi har valgt, Hotel Villa Sophia 3***, er et ombygget kloster fra det 19. århundrede. Unik atmosfære, godt køkken og perfekt beliggenhed lige ved stranden. Gåafstand til den hyggelige gågade i centrum. God standard på værelserne.

Fra hotellet har vi direkte adgang til cykelstien langs den nedlagte jernbane. Nem at cykle på små veje ind i landet og op i bjergene.

Måltider

Måltider inkluderet i prisen:

 • Morgenmad x 5 ifølge programmet
 • Aftensmad x 5 ifølge programmet

Morgenmad indtages på hotellet. Vi spiser vores frokost på hyggelige, lokale restauranter undervejs (ikke inkluderet).

Vi slutter dagene af med fælles middage med lokal mad & vin i hotellets restaurant.

Cykelleje

Cykler leje

Sammen med vores lokale samarbejdspartnere ønsker vi at tilbyde cykler af god kvalitet. Den første dag, hvor cyklerne bliver leveret, tager vi god tid til at tilpasse dem individuelt til hver enkelt deltager. Alle cykler er næsten nye eller har været brugt i højst 1 til 2 år.

Registrering af højde sker på ‘Min side’, som du modtager efter tilmelding.

Cykelsko er obligatoriske. NB! Medbring selv pedaler, hjelm og vandflaske!

Landevejsracer

Pris for leje af landevejsracer er fra 2.400 kr. for hele perioden. Alle landevejsracerne er fuld carbon med Ultegra/Sram Force og skivebremser.

Elektrisk racercykel

Elektrisk racercykel på forespørgsel. Kontakt eric@expa.no direkte.

Forsikring cykel

På denne tur tilbyder vi ikke seperat cykelforsikring

Kickstart cykelsesongen med Expa Travel
Dagsprogram

Programmet er preliminært, Expa Travel tager forbehold for eventuelle ændringer, samt trafik og vejrforhold.

Dag 1Ankomstdag - ca. 50 km

Du bestiller selv flybilletterne. For transferbussen tager vi udgangspunkt i afgang med Brussels Airlines fra København kl. 07,05 med ankomst i Nice kl. 11,25 i Nice. Transferbus fra lufthavnen til Sanremo. Forvent ca. en times busrejse.
Vi tjekker ind og går derefter til cykelbutikken for at hente lejecyklerne. Eftermiddagen bruges til en opvarmningstur i fladt terræn langs kysten.

Velkomstmiddag i hotellets egen restaurant.

Dag 2Bjergbyerne Perinaldo og Bajardo - ca. 70 km. og 1450 hjødemeter

Efter en god morgenmad cykler vi fra hotellet, ca. på 09:30. En dag med eventyr venter!
Vi følger cykelstien langs havet et par kilometer, inden vi drejer ind i landet. Her går det op ad bakke på små, snoede veje – helt op til den lille by Perinaldo. Perfekt til et kaffestop ,inden vi ruller videre til næste by: Apricale. Til sidst kommer vi også til byen Bajardo. Spektakulært landskab og fantastisk udsigt mod både havet og de franske alper!

Vi besøger det gamle slot helt øverst i byen, inden vi spiser frokost på en lokal trattoria (ikke inkluderet). Måske bliver det hjemmelavet pasta?
Efter frokost går det mest ned ad bakke i mange kilometer, før vi igen er tilbage ved kysten og civilisationen. I godt vejr stopper vi ved en strandcafé for afterbike og lidt tid på egen hånd.

Vi slutter dagen af ​​med en skøn middag i hotellets restaurant.

Dag 3"Heksenes by" Triora og middelalderbyen Dolceaqua - ca. 100 km. og ca. 1700 højdemeter

Dagens mål er ‘Heksenes by’ Triora… Byen ligger, hvor ‘ingen kunne tro, at nogen kunne bo’. I ca. 1.000 meter over havets overflade når vi efter magisk klatring den lille by, der har fået navnet ‘Heksenes by’. I Triora vil der være en velfortjent frokost på en lokal trattoria (ikke inkluderet).
Så går turen videre mod vest. I praksis følger vi den franske grænse og Alpes Maritimes, indtil vi når middelalderbyen Dolceaqua. En vidunderlig lille by, som på grund af sin UNESCOs verdensarvsstatus modtager besøgende fra hele verden i løbet af sæsonen. Vi tager os tid til et kort sightseeingstop, inden vi fortsætter til kysten.
Masser af ned ad bakke og fladt terræn efter frokost, indtil vi igen ankommer til vores hotel i Sanremo. En lang dag med magisk cykling!

Middag i hotellets restaurant inden sengetid venter.

Dag 4Frankrig - Menton - Col de la Madone - La Turbie - Sanremo - ca. 100 km. og 1700 højdemeter

I dag er den berygtede Col de la Madone målet. Vi tager med andre ord over til Frankrig for at prøve os på den legendariske stigning, der har været en del af Tour de France flere gange!
Dagen starter med flade 35 km, hele vejen til Menton, den første franske by vi ankommer til efter grænsen. Vi ser tiden an, om der skal være kaffe eller frokost der.
Fra Menton går det så op 1.000 meter i højden hele vejen til Col de Madone. Dette var den stigning, Lance Armstrong ofte brugte til at teste sin form… På vejen op passerer vi den hyggelige by St. Agnes.
Fra Col de la Madone cykler vi de snoede veje ned til La Turbie – her får vi måske en af ​​de smukkeste udsigter, vi har oplevet. Med udsigt over Monacos skyline ruller vi ned og tilbage til Menton, hvorefter vi krydser grænsen til Italien og Sanremo. Mens vi cykler den samme rute både til og fra Menton, kan de, der måske ikke har lyst til at prøve Col de la Madone, tilbringe lidt tid i Menton til afslapning og sightseeing og derefter møde resten af ​​gruppen på vej hjem.

Vi må regne med, at det bliver en lang dag med både fladt og kuperet terræn – men mest af alt bliver det magisk cykling!

Fælles afslutningsmiddag i hotellets restaurant.

Dag 5Langs kysten mod Imperia - Spurten fra Milano - Sanremo

Vi starter dagen med at trille ad den gamle togstrækning, nu omdannet til cykelsti, hele vejen til den lidt større by Imperia. Her sætter vi kursen ind i landet, mod flere af de små bjergbyer, der præger området. Til sidst kommer vi til den berømte spurt fra klassikeren Milano – Sanremo – det har flere af jer sikkert set på TV. Klatringen op mod Poggio og ned på den anden side til Civezza – og spurter mod mål i Sanremo… Vi slutter dagen af ​​med stil med afterbiken tæt på målstregen.

Fælles afslutningsmiddag på lokal restaurant.

Dag 6Cykling og afslapning inden hjemrejse

Hjemrejse. Vi tager afsted fra hotellet kl 15,30 Flyet hjem afgår kl 18,40. Vi anbefaler Lufthansa med afgang kl. 18,40 og ankomst i København kl. 22,20
Det betyder med andre ord, at vi også denne dag har muligheder for oplevelser.

Vi har ladet denne dag stå helt åben i programmet. Måske vil du have endnu en cykeltur? Eller måske vil du hellere bruge tiden på at slentre rundt i Sanremo på egen hånd, før det er tid til at tage til lufthavnen.

Film fra en tidligere trænings rejse (Calpe 2018)
Dato & Pris

Dato

23. – 28. marts 2023.

Pris

Totalpris på denne tur er fra DKK 5550,- pr person.

NB! Flybilletter er ikke inkluderet

Indgår

 • Bustransport til/fra lufthavnen iflg program.
 • Overnatning x 5 – andel i dobbeltværelse/lejlighed efter program.
 • Morgenmad x 5 ifølge programmet.
 • Aftensmad x 5 ifølge programmet.
 • Expa Travels skandinavisktalende guide, der selv cykler med gruppen.
 • Rejsen er dækket af Rejsegarantifonden.

Indgår ikke

 • Flybillet til/fra Nice.
 • Cykeludlejning.
 • Drik til mad.
 • Frokoster.
 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores rejser).
 • Muligt enkeltværelsestillæg (kun efter anmodning og afhængig af tilgængelighed).

Vilkår

Betingelser

Vores betingelser kan du finde her.
Når du bestiller en rejse med Expa rejser bekræfter du samtidig at du har læst og accepteret vores generelle betingelser.

Rejsegarantifonden

Expa Rejser er medlem af rejsegarantifondet. Skulle noget uforudset ske med Expa Rejser inden afrejse så er du sikker på at få dine penge tilbage. Alle vores rejser er omfattet og dækket af rejsegarantifindet

Antal deltagere

Det mindste antal deltagere på denne tur er 15 personer / det maksimale antal er 20 personer. Prisen kræver minimum 15 personer. Er der færre deltagere, kan prisen blive lidt højere eller rejsen kan blive aflyst.

Fordeling af værelser

Fordeling af værelser

For at turen bliver både så rimelig i pris som muligt og samtidig social, placerer vi deltagere i dobbeltværelser. Hvem du ønsker at dele værelse med, skriv du i tilmeldingsblanketten.
Nogle gange stemmer deltagerantallet dog ikke, og i sådanne tilfælde skal du betale tillæg for dit eget værelse. Det samme gælder, hvis den person, du rejser med, aflyser dit ophold.

Enkeltværelse

Enkeltværelse kun på forespørgsel og med ledig kapacitet. Herefter tilkommer et enkeltværelsestillæg på DKK 2.450,-. Tilgængeligheden af ​​enkeltværelser afhænger af antallet af deltagere.

Praktisk

Bagage

Det er vigtigt, at du forsøger at pakke så lidt bagage som muligt, da der er begrænset bagageplads i følgebilen (ved hotelskifte).
Undlad venligst at pakke i en hård plastik kuffert, da denne fylder meget og er svær at håndtere ved pakning i transferbussen/følgebilen.

Udstyr

MEGET VIGTIGT: Vejret kan hurtigt skifte. Det er derfor vigtigt, at du også medbringer cykeltøj til både vådt og lidt koldere vejr. I tilfælde af regn / på koldere dage er det fint med en lille rygsæk man kan køre med, hvor man har ekstra vagter som f.eks. en tør sweater, regnjakke og evt hue, handsker, løse “cykelærmer og ben” mm.

Anbefalet udstyrsliste:

 • Egne pedaler.
 • Cykelhjelm.
 • Drikkeflaske.
 • Cykelbukser lange/korte.
 • Cykeltrøjer.
 • Cykelhandsker.
 • Løse ‘cykelærmer og ben’.
 • Varm jakke til kolde, våde pister.
 • Hat og handsker.
 • Solbriller.
 • Regnjakke.
 • Cykelsko + fritidssko til aften.
 • Badetøj.
 • Førstehjælpskasse i rejseformat.
 • Helosan salve eller lignende til ømme balder…
 • Tøj til aftenen (afslappet).
 • Toiletartikler.
 • Varm jakke/trøje der bruges når vi stopper til frokost/picnic.
 • Powerbank til opladning af mobilen.
 • Pas.
 • Rejseforsikringsbevis.
 • Europæisk sygesikringskort.

Sociale Medier

Følg os gerne på sociale medier (SoMe)

Følger du os i vores SoMe-kanaler, vil du kunne se billeder og daglige rapporter fra vores rejser, få info om nye rejser, samt få eventuelle rabatkoder mm.
Del gerne disse links med venner og familie, så de kan følge DIG på DIN rejse:

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores ture. Læs mere her.

Spørgsmål?

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk.

Expa Travel tager forbehold for typografiskefejl valuta ændringer mm.
Programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.

Kort

Tilmelding
E-mail til Jesper@exparejser.dk