Hvorfor rejse med Expa Travel?  - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hvorfor rejse med Expa Travel? 

Rejser der gør noget ved dig

Siden starten i 2004 har Expa Travel akkumuleret viden og samlet en masse erfaring fra alle vores ture med virksomheder, venner eller ture på egen hånd. Grupperne har været både store og små med destinationer over hele verden.

Vi er overbeviste om, at det er de unikke oplevelser – de virkelig ægte – der er vigtigst på en tur, især hvis du oplever dem med kolleger, familie eller nære venner. Det gør noget ved os.

  1. Vi skræddersyr gerne din næste rejse

Vi sælger ikke kun turen – vi vil give dig mange, fantastiske oplevelser og varige minder.

Expa Travel ønsker at hjælpe dig med at finde den rejse, du drømmer om – give dig og dem, du rejser, unikke og specielle oplevelser. Sammen gør vi hvad vi kan for at finde ud af, hvad du vil have ud af turen. Vi laver en plan for at få mest muligt ud af dit budget. Vores lange erfaring vil helt sikkert gavne dig,

Vi vil at du skal mindes rejser med Expa Travel!

  1. Vores passion og glæde, bliver til din fordel

Når du gør ting med hjertet og med stor lidenskab, bliver resultaterne som regel meget gode. Det er noget, vi er stolte af!

Vi i Expa-teamet er folkelige og usnobbede, vi har det sjovt og er ærlige og ægte. Vi tror, ​​at disse grundlæggende værdier vil hjælpe dig med at få gode oplevelser, når du rejser med os.

Vi ordner alt det praktisk omkring turen, så du kan fokusere på oplevelserne med kolleger, familie eller venner. Derudover kan du naturligvis også få selvskab af en eller flere af vores erfarne rejseguider på turen, så du kan få hjælp til alle de praktiske ting undervejs.

Vi har mange gode samarbejdsaftaler og lokale leverandører. Dette giver os blandt andet en fordelagtige priser og ikke mindst lokal viden om, hvor vi skal hen og hvad vi skal opleve.

Det skal betale sig at rejse Expa Travel!

  1. Vi planlægger og skaber indhåld

Hvor skal du hen, og hvilke aktiviteter vil du have? Vi har skræddersyet ture til tusinder af kunder i over 15 år. Det har givet os en masse erfaring og viden om, hvad der er vigtigt, når man rejser. Vi har en unik ekspertise, der giver dig som kunde god hjælp og vejledning, inden du træffer en beslutning – og booker din rejse.

Der er et stort antal fantastiske destinationer at vælge imellem, og vi har mange spændende aktiviteter at foreslå.

Og bedst af alt – vi har testet!

En aktivitet, der er passende udfordrende i smukke landskaber og spændende omgivelser, ofte lidt væk fra alfarvej, giver fantastiske oplevelser og minder. Hvis vi kombinerer dette med god lokal mad, hyggelige hoteller og god service, så har vi et godt udgangspunkt.

De fleste steder har vi lokale, professionelle partnere, der bidrager med viden om både område og aktiviteter. Sammen finder vi, hvad der fungerer bedst, og hvad der kan opnås ud fra dine ønsker og dit budget.

At rejse med Expa Travel skal være enkelt!

  1. Tryghed og erfaring

At vælge Expa Travel som din partner vil give dig og dem, du rejser med, mange vidunderlige og underholdende oplevelser og minder for livet. Men lige så vigtigt er sikkerhed. Vores erfaring kommer dig til gode, og vi er også underlagt loven om rejsegaranti. Som kunde hos Expa Travel er du dækket af garantierne fra rejsegarantifonden.

Det betyder, at hvis turen mislykkes på grund af konkurs, eller insolvens fra arrangøren, vil du få pengene tilbage.

Det skal være sikkert at vælge Expa Travel!