Ledige stillinger - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Ledige stillinger

Bliv en del af Team Expa!

Team Expa er konstant på jagt efter nye og spændende medarbejdere og samarbejdspartnere, for os er det en måde hvor vi kan udvikle og konstant forbedre vores produkter. Nedenfor kan du se, hvilke kompetancer vi leder efter mennesker til nu:

Personlige trænere 

Arbejder du som personlig træner og har du et ønske om at give dine kunder “det lille ekstra” så er det måske en ide at tilbyde dem en rejse. Vi har mange års erfaring i at skrædersy rejser til personlige trænere. Vi ordner alt det praktiske. 

Sælgere / salgs partnere

Kan du se dig selv i en rolle hvor du på “fritidsbasis” er med til at øge kendskabet til Expa Travel. Vi søger dig der vil være med til at sælge vores rejser. Vi uddanner dig i vores koncept og vores rejser. I fællesskab definerer vi dit kunde område og hjælper dig med salgsplaner, salgsmateriale mm.

Turledere

Brænder du for at gennemfører rejser, elsker du at formidle glæde og oplevelser så er det måske dig vi søger. Hvis du samtidig kunne tænke dig selv at være med til at producere rejser og sælge dem så skal du endelig tage kontakt.

Kontakt Jesper hos Expa Travel

Telefon: +45 2021 9532
Mail: jesper@exparejser.dk