Træning - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Træning

Træningsrejser

Trænig og samværd

Vi i Expa Travel har fornøjelsen af ​​at tilbyde cykelture til nøje udvalgte destinationer. Vi ved, hvor vi kan finde den bedste cykling, og hvor vi kan få uforglemmelige cykeloplevelser under stabile vejrforhold året rundt. Mens vinteren raser her hjemme, kan du cykle lange, afslappede ture i solen og varmen, i let terræn eller i hårde bakker, uanset hvilket niveau du er på. Vi mener, at en fælles træningstur til varmere himmelstrøg styrker både form, motivation og social samhørighed.

Rejs selv eller med venner

Tag med din cykelklub, venner, firma eller rejse selv. Det er vidunderligt at kombinere rejser med træning. Du besøger ikke kun et nyt sted, du får også tid til daglig træning, sund mad og afslapning. Dette er en ferie, hvor du investerer i dig selv! Cykling – spise – sove tager det meste af tiden, men det det sociale samvær, du vil huske bedst. De andre deltagere er ligesindede, og muligheden for langvarige venskaber er stor!

Vi ordner service og logistik

Vi tager os af alle de praktiske ting som administration, reservationer, registreringer, betalinger og deltagerlister. Vores ekspertise, erfaring og serviceniveau giver dig den sikkerhed, du har brug for. Vi ved, hvor vi kan finde gode cykleveje, og hvor vi kan leje cykler af høj kvalitet. Vi har et bredt kontaktnetværk og gode kontakt med hoteller til cyklister. Vi ved, at en træningslejr kræver meget mere end bare flyrejser og hoteller. Lad os hjælpe dig med detaljerne i planlægningen af ​​en træningstur, hvor alt er arrangeret med muligheden for at leje en cykel, rejseguide, lokal guide, GPS-ruter, træningsguide, ledsagerbil, god mad og drikke og andre faciliteter, der gør turen ekstra speciel.

Vælg en af ​​vores forudbestemte træningsture eller kontakt os via telefon / e-mail eller via formularen på denne side for ikke-bindende tilbud på tilpassede ture skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vores træningsrejser