Firma- og gruppeture
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Firma- og gruppeture

Firma- og gruppeture med Expa Travel

Planlægger dit firma en kickoff, teambuilding eller firmarejse i in- eller utland? Skal du på tur med vennerne / idrætsforeningen eller vinklubben?

Hvad er målsætningen for at virksomheden tager på en rejse? En belønning for gode resultater? At samle kunderne til en uforglemmelig oplevelse? Teambuilding for at skabe de bedste forudsætninger for den fortsatte succes?

Og hvad ønsker vennerne / idrætsforeningen at opleve – skal det være en tur med fysiske aktiviteter, eller måske et kokkekursus?

Store oplevelser og en god investering

Uanset om motivet er pleasure, business eller en kombination så er vores ambition at I ved hjemkomst skal sidde med følelsen af en ‘stor oplevelse og en god investering’. Erfaringsmæssigt så sker der noget med mennesker når vi tager på rejse sammen. Den gode stemning og holdningen som skabes bidrager måske til større effektivitet efter hjemkomsten.

Vi hjælper gerne til med planlægningen, og kan også bidrage med fagligt indhold både før under og efter rejsen. Vi har lang erfaring med at arrangere firmature og konferencerejser, og skræddersyr gerne ture tilpasset præcis jeres ønsker og behov – vi vil gerne udfordres.

Vi tager vores kunder alvorligt!

Tag kontakt med Jesper, +45 20 21 95 32, for en uforpligtende samtale, så kortlægger vi jeres ønsker og kommer med et prisoplæg.