Expa Travel - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Expa Travel

At rejse...

Bare i ordene “At rejse” er der mange forventninger, måske lidt spænding og bestemt en masse glæde.

Ønsket om at dele disse forventninger og glæder med vores gæster er det, der har drevet os lige fra starten for mere end 18 år siden. Vi hos Team Expa kan simpelthen ikke komme i tanke om noget bedre end det.

Vores erfaring vores fokus og den glæde, vi har ved at skabe oplevelser for dig, tror vi vil gavne dig på mange måder.

Oplevelsesmæssigt foreslår vi ofte ture lidt uden for alfarvej, og skræddersyr mere end gerne turen til dig og dem du rejser med, ellers så vælger du en af ​​vores allerede “skræddersyede” rejser.

Vores destinationer er primært omkring Middelhavet og i Norge. Vi er meget glade i Italien, men Spanien og Frankrig ligger også vores hjerte nært. Vores program udvides konstant med nye destinationer og spændende samarbejdspartnere. De seneste år har haft ture over hele Norge men også til Kroatien, Schweiz, Japan, Andorra, Canada, Portugal, Pyrenæerne, Holland, Skotland, Østrig, Korea, Albanien, Liechtenstein, Belgien og Tyskland. Mange aktivitetsture, cykelture, vespa-ture, vandreture, mad- & vinture, skiture, skoleture, seniorture og ikke mindst firmature.

Expa Travel (Expa) blev grundlagt i 2004 i Norge og har siden udvidet til også at omfatte Sverige og Danmark.

Vores værdier og vores vision

Vores vision er lige så enkel, som den er vigtig “skabe glæde og øget selvværd”. Vores mål og løfte til dig som deltager på vores rejser er at give dig “Rejseoplevelser for livet”.

GLÆDE

Selve essensen af ​​det, vi gør, er noget så simpelt som at føle glæde og have det sjovt.

At skabe glæde for andre, sammen med andre, er vores store “hvorfor”.

BÆREKRAFT

Vi forsøger virkelig at være bevidste om de valg, vi træffer – så vi kan bidrage til og påvirke en bæredygtig udvikling. Med en god plan og strategi kan vi nå meget – især hvis vi gør det sammen med dig som deltager. Hver dag forsøger vi at træffe de rigtige valg for at blive bedre og mere bæredygtige i alle henseender!

ÆGTE

Når noget er virkeligt, kan vi mærke det. Både af oplevelsen og af de mennesker, vi møder undervejs. Rigtige mennesker er dem, der tør være sig selv. Og når vi kan være os selv, er vi bedst. Rigtige oplevelser og rigtige mennesker er ofte ærlige.