Skræddersyede rejser - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Skræddersyede rejser

Rejser helt som du vil have dem

Vi skræddersyr gerne din næste rejser uanset om der er til privat grupper eller en virksomheder, så kontakt oss gerne.

Nedenfor ser du et antal rejsetips, de er ment som inspiration, alle typer ture kan tilpasses dine ønsker

 

 

Foreslag på rejsemål

Vandring i Dolomitterne

Denne rejse går til et af de smukkeste bjergeområder, vi kender til Dolomitterne i Italien. Området ligger i det nordlige Italien og tilbyder fantastiske vandreture. På denne tur bor du i den hyggelige landsby Cavalese i området Val di Fiemme. Herfra tager du forskellige spændende dagsture. Hotelejeren, Paolo, kommer selv fra dette område og har været certificeret bjergguide her i mange år. Hun følger med å¨dagsture og viser “sit” bjerg.

Kontakt os for mere info:

  Cykeling  og krydstogt i Holland

  Et unikt koncept, der kombinerer en cykelferie med indkvartering ombord på en behagelig båd.

  Cykelferien er perfekt til dem, der kan lide at være aktiv på ferien, og ønsker at udforske nye byer uden at ofre komfort. Du ser smukke byer, mens du cykler eller sejler, og du behøver ikke at pakke din taske hver dag for at rejse videre.

  Kontakt os for mere info:

    

   Opdagelsesrejse i Umbrien

   Smukke Umbrien – Italiens grønne hjerte, ligger syd for Toscana, nord for Lazio – let tilgængeligt fra Rom. Umbrien har fremragende køkken med fantastiske vine, masser af historie og ikke mindst hyggelige middelalderlandsbyer. På denne tur kan vi inkludere vingårdsbesøg, vandring i Montesubasio National Park. Besøg i Spello og Assisi – med eller uden en guide. Vi skræddersyr gerne efter dine ønsker.

   Kontakt os for mere info

    Emilia Romagnas hemmeligheder

    Dette er en tur, hvor vi virkelig tager dig væk fra den slagne vej gennem et vidunderligt smukt landskab, der foruden vidunderlig cykling tilbyder både historie og kultur. Emilia Romagna-regionen er så meget mere end parmesanost, Bologna, Ferrari- og Adriaterhavet. Denne cykeltur starter i den middelalderlige by Verucchio og fortsætter via mange små landsbyer over bjergene ned til Adriaterhavet.

    Kontakt os for mere info:

     Algarve-kysten i Portugal / Spaniens østkyst i kombination på samme rejse!

     Portugal har rigtigt meget at tilbyde. Vi planlægger et vidunderligt ophold langs kysten.

     De mange maleriske gamle byer, indbyder til at man bare sætter sig ned og nyder stilheden. Herlig temperatur både i luft og i vand.

     Du bor på det samme hotel hele ugen.

     Dagsudflugter til det smukke Spanien med tapas på menuen.

     Kontakt os for mere info:

      Abruzzo på vespa & Cykel

      På denne tur vælger du, om du vil have køre vespa, elektrisk cykel eller racercykel. Med andre ord en tur der passer til alle!
      Uanset transportmiddel så fører dig over de smukke bjerge i Abruzzo-regionen og helt ned til det vidunderlige Adriaterhav.
      Fantastisk natur, nationalparker, smukke små middelalderbyer, besøg hos vinproducenter samt masser af god mad og god vin

      Kan det blive bedre?

      Kontakt os for mere info:

       Affpist og puder i Japan

       For dem af jer, der elsker puder sne og værdsætter hvidt guld højere end gul! Bjerget Niseko Annupuri ligger 100 km syd for Sapporo. Vindene fra det eurasiske kontinent opfanger fugt over de varme strømme i Japans have, der herefter danner sneskyer. Dette resulterer i noget af det tørreste og letteste pulver i verden. Med sit rige udvalg af terræn og vinterskove tilbyder Niseko en uforglemmelig oplevelse for pulverentusiaster

        

       Kontakt os for mere info:

        Jotunheimen Rundt

        En vidunderlig oplevelse på cyklen. Starter i Lærdal og slutter i smukke Sogndal. Vi taler om naturoplevelser udover det sædvanlige. Følelse af mestring.

        Udsigten fra Sognefjell. Den mægtige Valdresflya.

        En krævende oplevelse med mange stigninger og hårde nedkørsler.

        En tur, der viser Norge når det er som bedst!

        Kontakt os for mere info:

         Det ville, smukke og venlige Irland

         En begivenhedsrig lang weekend i Irland! Denne grønne ø overrasker mange med sin charme, historie og venlighed. Højdepunkterne på turen er mange. Ikke mindst The Wild Atlantic Way med Cliffs of Moher, disse dramatiske klipper, der stiger mere end 200 m lige op fra havet.

         Vi besøger også byerne Limerick og Galway, som begge tilbyder masser af historie, pubbesøg og muligheder for shopping og socialt samvær.

         Kontakt os for mere info:

          Italine/Slovenien/ Kroatien
          – I kombination på samme rejse

          Oplevelses rejse til Italien og nabolandene Slovenien og Kroatien. Der er kun få svømmetag, der adskiller disse lande øverst i Adriaterhavet. Her fylder vi en uge med oplevelser, sjov og socialt samvær. Vi vil også bevise, at det er muligt at spise morgenmad i Italien, frokost i Slovenien og middag i Kroatien. Tre ting på en dag. Og afstanden? Det er kortere end fra København til Odense.

          Kontakt os for mere info:

           Aktivt æventyr i Riva del Garda

           Du overnatter hele perioden på et fantastisk hotel i den gamle bydel i Riva, et perfekt udgangspunkt for en aktiv ferie. Vi planlægger oplevelser og aktiviteter såsom cykling på Monte Tremalzo, vandreture i bjergene (med panoramaudsigt !!) og klatring på Via Ferrata. Tilpass krævende, spændende og noget, som alle, der kan lide at udvikle sig , og som elsker udfordringer kan klare. Denne by og dens omgivelser har massere af aktiviteter! Kontakt os, så finder vi ud af, hvilke aktiviteter du vil opleve.

           Kontakt os for mere info:

            Fottur i Cinque Terre

            Bli med på en av Europas vakreste fotturer – Cinque Terre. En fantastisk vandring mellom de fem byene Monterosso – Vernazza – Corneglia – Manarola – Riomaggiore, en opplevelse som begeistrer de fleste! I tillegg til vakre Cinque Terre kan du også få med deg besøk på vingård, dagsbesøk i byen Lucca, samt overnatting på det spennende hotellet Borgo Giusto i Toscana.
            Du velger selv hvor mange dager dere ønsker å være i Cinque Terre, og du ønsker å legge inn en ekstra dag med f.eks. shopping på Shopping Mall i nærheten / ekstra dag med sykling etc.

            Kontakt oss for mer info:

             Mat- & Vintur i Valpolicella

             Hvem vil vel ikke tilbringe 5 dager på mat- og vintur ved Gardasjøen i Italia? På denne turen bor dere på samme hotell hele perioden, med dagsturer i det koselige miljøet rundt Gardasjøen. Her kan en velge mellom termalbad i varme kilder, besøk i mange av de små, flotte byene rundt sjøen, besøk på olivenmuseet, besøk på vingård eller hos skinkeprodusenter, rundvandring i byen Verona m.m. Fritt valg på øverste hylle – vi skreddersyr etter ditt behov.

             Kontakt oss for mer info:

              Langhelg i Lucca  / Toscana

              Opplev den sjarmerende byen Lucca og dens omgivelser. Dere bor på et herlig hotell med utsikt over dalen og den unike byen Lucca. I tillegg til å se / oppleve den flotte gamlebyen kan vi også legge opp til turer til f.eks. stranden Lido di Camaiore, besøk på vingård/olivengård, drueinnhøsting, shopping, sykkeltur i området (forskjellige ruter på forskjellige nivåer), dagstur til Firenze etc.

              Kontakt oss for mer info:

               Langweekend i Marche

               Marche er regionen som ofte kalles for «Italia i miniatyr». Regionen er kanskje ikke så kjent for alle; den har virkelig alt i form av flotte strender, fjell, middelalderbyer, et fantastisk kjøkken, bra viner og ikke minst hyggelige mennesker. Den første dagen sykler dere mot byen Urbino, en flott middelalderby. Veien dit går gjennom et kupert landskap, som gir dere fantastisk utsikt. Dag 2 setter dere kursen mot havet og Strada Panoramica – med strålende utsikt over Adriaterhavet. Siste dagen er det Sengallia som er målet – der er det plenty med strandbarer som serverer kaffe og is!

               Kontakt oss for mer info:

                Skieventyr i Monterosa

                Langt opp i den italienske fjellverden, opp mot den sveitsiske grensen, ligger fjellkjeden Monte Rosa, som med sine mange firetusenmeters høye topper er et perfekt sted for skikjøring.
                Monterosa ski kan by på nærmere 200 km løyper,  og favner om tre små alpelandsbyer. Man kan kjøre fra Champoluc over passo Bettaforca og ned til Gressoney. Over i den tredje og siste dalen ligger det myteomspunnende skistedet Alagna, blant annet kjent for en av alpenes aller beste steder for offpist. Skisystemet tilfredstiller alle kategorier skikjørere, fra de som liker seg best i bakken, til de som elsker bratte løssnøheng.

                Kontakt oss for mer info:

                 Europas vakreste togreise

                 Glacier Expressen, sammen med Bernina Expressen , omtales som en av verdens vakreste togreiser. Turen med GlacierExpressen fra Brig til St.Moritz går via uberørte fjell, lukrative spa-steder og dype daler.  Vi skal forsere 91 tuneller og over 291 broer, noen av dem vanvittig spektakulære! Etter en natt i St.Moritz går vi ombord på BerninaExpressen som tar oss sørover via Dolomittene med endestasjon i Tirano. Spør du en Italiener vil han garantert beskrive denne reisen som den vakreste i verden….

                 Kontakt oss for mer info:

                  Albania på sykkel

                  En oppdagelsesreise du sent vil glemme! Albania ligger helt sør i Adriaterhavet med et fantastisk klima. Området vi skal sykle i ligger i den sørlige delen av landet, og kan tilby alt fra bølgende jordbrukslandskap til høye fjell og flotte, uberørte strender. Vi passerer gjennom flere byer som er oppøført på Unescos verdensarvliste. Denne turen har virkelig alt! Dagsetappene er på 50 – 70 kilometer, og opptil 1600 høydemeters stigning. Dette er turen for deg som er glad i å sykle, liker god mat og vin, og er på jakt etter nye opplevelser der ingen av vennene dine har vært ennå.

                  Kontakt oss for mer info:

                   Sicilia – Etna Rundt på sykkel

                   På denne turen drar du til Middelhavets største øy! Sicilia er fantastisk spennende både med tanke på natur, mat & vin, og ikke minst historie. På sykkelen vil du få store opplevelser – garantert! Vi kommer til å ha vulkanen Etna i sikte de fleste dagene. Etnas klassiske profil dominerer hele den østre siden av Sicilia. Du følger for det meste veiene i dalstrøkene og med dette unnvike det mest kuperte terrengene. Du må likevel regne med enkelte tøffe opp- og nedoverbakker på vei til / fra de forskjellige ‘byene’. Dagsetappene ligger på mellom 55 og 85 kilometer.

                   Kontakt oss for mer info:

                    Cruise i Kroatia

                    Kroatia har blitt en av perlene som “alle” har oppdaget. Både byene, strendene, det rene vannet og ikke minst atmosfæren lokker de fleste. Når dette landet i tillegg er påvirket av det italienske kjøkkenet er det ikke rart at mange mener Kroatia har “alt”. Vi starter vårt cruise i byen Split og seiler sørover mot Dubrovnik. På veien stopper vi i havnene Makaraska, Mljet, Sipani, Korcula og Hvar før vi igjen ankommer havnen i Split. Selvfølgelig har vi med full besetning med profesjonelt mannskap, inklusive kokker og kaptein!

                    Kontakt oss for mer info:

                     Aktivitetstur med PT – Umbria

                     Bli med på en uforglemmelig aktivitetstur til regionen Umbria i Italia! Allsidige treningsøkter, fottur i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin er noe av det som kan stå på programmet. En tur med treningstilbud for alle som er glad en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt, da vi legger opp til spennende treningsøkter, samt ulike temaer om trening og helse.

                     Kontakt oss for mer info:

                      Aktivitetstur med PT – Gardasjøen

                      Ved foten av Dolomittene, langs fantastiske Gardasjøen, finner vi den koselige byen Riva del Garda. Byen har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Det forstår vi godt! Her har vi helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag; allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg til herlige bad i Gardasjøen!

                      Kontakt oss for mer info:

                       Sykkeltur Toscana – 4 dager

                       Fly til Pisa / Firenze og opplev den herlige byen Lucca og dens omgivelser! To dager på sykkel hvor dere sykler veier med panoramautsikt og får sett middelalderbyer som Collodi (fødebyen til selveste Pinocchio), Montecarlo, Torrigiani og Oliva, samt tårnet dell`Aqula og borgene i Castiglione og Ripafratta.
                       Turen når sin max høyde på fjellet Monte Balbano før dere sykler nedover til kysten og den herlige byen Viareggio. Vi ordner også besøk på vingård om dette skulle være ønskelig.

                       Kontakt oss for mer info:

                        MTB-tur i Lombardia

                        Regionen Lombardia strekker seg vestover fra Gardasjøen, via Como til Lago Maggiore, med alpene i nord. Perfekt sted for MTB!

                        Her sykler vi et par dager i litt krevende terreng langs sjøen Lago Iseo, samt på lettere stier langs kanalen mot Milano.
                        Lunsj og sightseeing i Milano en av dagene.

                        Kontakt oss for mer info:

                         Skitur Dolomittene/Madonna Di Campiglio

                         Gode muligheter til å kose seg i et storslagent landskap! Madonna Di Campiglio byr på 150 kilometer med preparerte bakker – i alle forskjellige vanskelighetsgrader. Skiområdet Campiglio, byr på fantastisk godt preparerte og varierte bakker. Og med toppunktet beliggende 2500 moh får man lange fine løyper å bryne seg på. I bakkene ligger det koselige restauranter som serverer nydelig italiensk mat & drikke. Her er det virkelig gode muligheter til å kose seg i et storslagent landskap!

                         Kontakt oss for mer info:

                          Sardinia fra sør til nord

                          Sykkeltur på middelhavets nest største øy – en øy som kanskje mest kjent for sine fantastiske strender og middelhavets reneste vann. Men fantastiske Sardinia har mye mer å by på enn sol og varme! I løpet av denne uken kommer vil til å sykle fra sør til nord gjennom et spennende og flott landskap. Sardinia er kupert, litt vilt og vakkert! Det er relativt lite trafikk på øya, samt gode veier som passer godt for sykling. Vi kommer tett på naturen og vil helt sikkert få en følelse for det lokale – vi vil med andre ord få se litt av Sardinia fra “innsiden”.

                          Kontakt oss for mer info:

                           Toscana med den flotte øyen Elba

                           På denne turen får vi med oss store deler av den spennende øya Elba – å se denne øya fra sykkelsetet blir garantert en ‘høydare’! Vi i Expa opplever Elba som en blanding av Karibien, Madeira og Mallorca, og blir like fasinert hver gang vi tar turen dit. Etter tre netter på øyen, hvorav en av disse er hviledag med egentid, tar vi fergen tilbake til flotte Toscana med de spesielle og koselige byene Volterra og Massa Marittima. Toscana er jo viden kjent for sitt vakre landskap, noe vi vil se med egne øyne disse dagene. Dagsetapper på mellom 40-80 kilometer.

                           Kontakt oss for mer info:

                            Italia på tvers – sykkeltur

                            Vi tar deg med litt utenfor allfarvei, og viser deg steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. Vi flyr til Roma og starter turen på Italias vestkyst. Vi sykler gjennom regionen Umbria, også kalt «det grønne Italia». Underveis passerer vi flere middelalderbyer som Assisi, Greccio, Montefranco, Bevagna og Foligno. Etter hvert sykler vi over til regionen Marche, av italienerne selv ofte kalt ’Italia i miniatyr’. I et fantastisk vakkert landskap sykler vi helt ned til det Adriatiske hav, og alle de flotte strendene der. Dette blir store opplevelser, variert landskap, spennende bosteder og hyggelige stunder med mat og vin.

                            Kontakt oss for mer info:

                             Treningsturer Mallorca

                             Vi arrangerer gjerne treningsturer, sykkel, på Mallorca, både for grupper til faste datoer, eller for deg som ønsker å reise med egen gjeng.  Mallorca er en øy perfekt for de som virkelig er glad i sykling. På våre turer bor du hele uken på hotellet Hotel El Cid (4-stjerners), rett utenfor Palma. Det vil bli lagt opp nye etapper rundt på øya hver dag. En fantastisk mulighet til å komme i form til sykkelsesongen – sammen med andre sykkelentusiaster.

                             Kontakt oss for mer info:

                              Sella Ronda, Dolomittene og Garda

                              En unik og uforglemmelig sykkeltur i fjellkjedene i Dolomittene, nord-Italia. Dolomittene er kanskje en av de meste spennende sykkeldestinasjonene i verden. På vår tur holder vi oss i Trentino-regionen Alto Adige og følger ruter langs naturskjønne daler med klatring over en del av sykkelverdenens mest kjente fjellpass. Deretter tar vi turen videre sydover igjen mot det spektaktulære ferskvannsparadiset Lago di Garda (Gardasjøen). Vår Sella Ronda-tur har vi lagt opp med tanke på å gi deg en sykkelopplevelse for livet!

                              Kontakt oss for mer info:

                               La Bella Sicilia

                               Sicilia, denne myteomspunnende, dramatiske og vakre øya i Middelhavet. Beleiret og okkupert av fremmede makter gjennom hundrevis av år. Kjent for den aktive vulkanen Etna, og kjent som fødestedet til mafiaen. Alt, og alle, har på sin måte satt sitt preg på denne øya. Det skal dere utforske nærmere, men fremfor alt skal dere lete etter en skjønnhet som må oppleves. Vi setter opp program for dere som ønsker å oppleve det typiske Sicilia – via bil / moped. Dere besøker typiske sicilianske byer som Taormina, Modica, Noto, Marina di Ragusa og Enna.

                               Kontakt oss for mer info:

                                Abruzzo – det ukjente Italia

                                Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for oss turister og italienerne selv… Dette området byr på spennende natur med enormt store kontraster. Det inneholder hele tre store nasjonalparker, og en regionalpark med over 30 reservater. Fra de høyeste fjelltoppene på nesten 3000 moh og helt ned til kysten finner vi mange spennende sykkelruter som tar oss gjenom flott natur som skapt for store opplevelser. Nærheten til Roma har gjennom historien gjort at man i tillegg finner mange spennende mindre byer med slott og borger, alle med sin egen historie.

                                Kontakt oss for mer info:

                                 Puglia rundt – sykkeltur

                                 På denne turen reiser vi nesten så langt sør i Italia vi kan komme – til området Puglia.
                                 Området er kjent som ‘det flate Italia’, eller ‘Italias bord’ om du vil. Et landskap som preges av havet, oliventrær og de ‘hvite byene’ med sine helt spesielle hus. På denne turen vil du ikke bare oppleve det unike landskapet, men også enorm vennlighet og gjestfrihet fra Italienerne i sør. Naturen er rik på kultur. Grekerne, Romans, bysantinere, normannere, Habsburger og Bourbonere har alle satt sitt preg på regionen. Her finner du også produsenter av fantastisk olivenolje – kanskje den beste i Italia!

                                 Kontakt oss for mer info:

                                  Gjennom 3 land på sykkel

                                  Sykkeltur i de fantastiske Dolomittene, Østerrike og Slovenia og deretter videre sørover til vakre Trieste i Italia! Turen starter i nordøst-Dolomittene, hvor man den første delen av turen følger elven Drau gjennom dalen med samme navn. Man fortsetter deretter videre gjennom Gail Valley på komfortable sykkelveier i Østerrike. Etter en kort avstikker til den italienske grensebyen Tarvis, fortsetter du videre til Slovenia. Den siste etappen av turen tar deg ned mot  Adriaterhavskysten. På den siste dagen sykler du langs havet til den tidligere havnen Habsburg i Trieste.

                                  Kontakt oss for mer info:

                                   Klassiske Toscana på sykkel

                                   Denne turen er en «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei hvor vi har lagt opp til en spennende rute der du får oppleve et herlig Toscana.

                                   I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer. Noen allerede kjente steder som Vinci og San Miniato, men det er også andre flotte steder en kan stikke innom, målet er at du ska få oppleve den genuine toskanske måten å leve på.

                                   Kontakt oss for mer info:

                                    Opplev Toscana på scooter

                                    En scootertur full med opplevelser i Toscana og den spennende øya Elba! Å se denne øya på to hjul blir garantert en unik opplevelse. Etter to netter på øya tar vi fergen tilbake til flotte Toscana med de spesielle og koselige byene Volterra og Massa Marittima. Toscana er viden kjent for sitt vakre landskap, grønt og frodig så langt øyet kan se. Vi ser framfor oss dager med flotte vespaturer, lokale og genuine mat&vin-opplevelser, litt avslapping med sol og strand, og ikke minst en langhelg med sosialt samvær.

                                    Kontakt oss for mer info:

                                     Opplev Mexico på sykkel

                                     Sykkeltur i det meget spennende landet Mexico! Vi har lagt opp til et program hvor du sykler utenfor allfarvei, gjennom et vakkert og variert landskap, spennende landsbyer – og håper at du,  i løpet av turen, skal komme tett innpå den mexicanske sjelen. Alt dette fra sykkelsetet!

                                     Vi prøver som alltid å legge opp til en opplevelse du sent vil glemme.Våre overnattingssteder er nøye utvalgt og vi håper at vi underveis skal spise godt fra det berømte og genuine Mexicanske kjøkkenet.

                                     Kontakt oss for mer info:

                                      Langweekend ved Lago Iseo

                                      Vi legger opp til en mat- og vintur i det herlige området rundt Lago Iseo, Italia. Vi bor flott til helt nede ved innsjøen. Besøk på vingård, og kokkekurs med hotellets eminente kokk hører med.

                                      Diverse ønskelige aktiviteter kan vi også fikse for dere, feks. sykkeltur, fottur, båttur etc.

                                      På vei hjem mot flyplassen finnes det mulighet for å stoppe på et stort shoppingsenter for shopping av klær og mat. Valget er ditt!

                                      Kontakt oss for mer info:

                                       Opplev Sør-Korea fra sykkelsetet

                                       Har du noen gang lurt på hvordan livet egentlig er i det virkelig fjerne østen? Sør-Korea har en utrolig rik historie som er flere tusen år gammel.  Nå har du muligheten til å oppleve en eventyrlig reise gjennom et kulturlandskap så rikt på historie og inntrykk at du ikke kommer til å tro det er sant! Vår tur starter og ender i hovedstaden Seoul, og vi sykler på tilrettelagte sykkelveier hele turen.  Sammen med vår sør-koreanske samarbeidspartner har vi satt sammen en tur som gir et bredt inntrykk av landet, med all dets kultur og historie.

                                       Kontakt oss for mer info: