Club 60+ - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Club 60+

Club 60+ rejser med Expa

Vores rejser med club 60+

Dette er klubben for dig, der er senior, og som kan lide at rejse med aktivt og spændende indhold. Her kan du rejse med mennesker, der har de samme interesser som dig selv.

Vi vil give dig muligheden for at komme til steder, som du måske ikke har fundet selv. Vi vil have dig til at opleve vandreture med fantastisk udsigt over høje alpine toppe. Oplev dagligdagen i små landsbyer ved havet, hvor der ikke er andre turister …

Dette er ikke ture, hvor du er på stranden i en hel uge – disse ture vil være mere aktive. Det betyder, at vi er ude hver dag. Måske på en cykel? Eller på en lille vandretur?

Hvorfor ikke besøge en landsby, der bringer os tilbage til middelalderen?

Nogle dage starter vi med morgengymnastik, hvis du vil. Her er mange muligheder. Det er en verden af ​​muligheder, og den verden skal vi besøge.

Rejs alene eller sammen med andre

Vi i Expa er gode til at skabe et godt socialt miljø, der gør alle glade, uanset om du rejser alene eller sammen med andre. Det gør vi med fælles udflugter, frokost og middage. Her skabes der nye venskaber, og du får nye rejsekammerater. Vi starter aldrig dagen ved daggry, men spiser en hyggelig morgenmad, før dagens program begynder. Af erfaring ved vi, at folk kan lide at nyde deres egen tid om eftermiddagen, enten på stranden eller på terrassen. Det er vigtigt for os, og det er hvad vi mener med bare at være.

Expas guider er kyndige og kan formidle deres viden på en spændende og til tider anderledes måde. Vi leverer information på en let forståelig og interessant måde uden mange år og fakta – hvis det ikke er det, du ønsker. Vores guider er underholdende og sociale, hvilket gør det sjovt at være sammen med os.

La vita è bella siger de i Italien. Livet er vidunderligt – det er, hvad vi prøver at opnå.

Hvor rejser vi hend ?

Vi rejser ofte til Italien. Fra nord til syd. Dette land har alt fra høje alpine toppe og vidunderligt alpint liv i nord til Toscanas fantastiske byer og bølgende landskab. Smukke gamle landsbyer, som inviterer dig til et glas på byens torv. Til det skiftende liv i syd på Sicilien. Hvad alle disse steder har til fælles, er at de har fantastisk mad, vidunderlig vin og en holdning til livet, som vi fra nord kan lære meget af.

Vi har tidligere foretaget seniorture både til bjergene og til havet, med tog, bus og båd. Med lokale guider eller med din egen rejseguide fra Expa. Vi har været i Expa-Petters hus (på Sicilien) med en gruppe. Vi har været i Schweiz, Italien, Slovenien og Kroatien. Og selvfølgelig har vi spist god mad – lokal mad – og drukket god vin undervejs i en vinmark – eller hos Antonio og hans lokale, lille restaurant – som ingen undtagen dem med lokal viden kender.

Selvfølgelig rejser vi også til andre steder i verden, såsom Irland, Portugal, Frankrig, Slovenien, Spanien og Kroatien. Vi tog til De Kanariske Øer vinteren 2018. Måske rejser vi til Afrika og Amerika? Hvem. Vi i Expa synes det er vigtigt at have drømme. På vores Seniorture er det bare fantasien der sætter grænser.

Vi skal leve OG opleve, vi skal nyde det gode liv! Dette er Expas Senior Rejse.