Cykling - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelrejser med det lille ekstra

På Expas cykelture kommer du tæt på naturen, historie og menneskerne – og så nyder du naturligvis godt af det lokale køkken.

Det bliver en ferie, hvor du kommer hjem i bedre form, ikke kun fysisk, men også mentalt.

Vores rejsemål

Vores rejser er ofte lidt væk fra de alfavej og giver unikke, uventede oplevelser og en stærk følelse af nærværd. Vi finder konstant nye, spændende overnatningssteder og kulinariske oplevelser. Du møder og skaber med garanti også nye bekendtskaber

Varierende sværhedsgrad

Selvfølgelig behøver du ikke være en cykelproff for at deltage – der er noget for enhver smag! Vi har ture med forskellige sværhedsgrader, der passer til de fleste.

Vores Cykelrejser

Gravel eventyr i Skåne

Fra4.995 kr

Gravel cykling når den er som mest varieret og herlig. Vi cykler af åbne markveje, gennem tætte skove og over enge. Dette i kombination med overnatning på spa hoteller, herlig mad og godt selvskab

0

Vinsafari i Italien

Fra9.195 kr

En tur gennem Abruzzos vinområder, hvor du cykler fra vingård til vingård, mens du nyder landskabet, den lokale mad og ikke mindst de gode vine. Landskabet er kuperet, og trafikken er begrænset. Nærheden til Rom har gennem historien skabt mange spændende, mindre middelalder byer som Miglianico og Orsogna. Med smukke slotte og byer, alle med deres egen historie.De sidste to dage af turen går langs Adriaterhavets lange strande.

0

Cykelferie i Moseldalen – på egen hånd

Fra4.195 kr

Moseldalen i Tyskland byder på meget, som mange andre cykeldestinationer ikke kan. Cykelferie med gode hoteller, fine, flade cykelstier, minimal trafik, dejlige vine, hyggelige byer og ikke mindst smuk natur.

0
Stelvio-passet i Italien

Giro d’Italia 2023

Fra14.150 kr

I 2023-udgaven af ​​vores Giro d’Italia-tur har vi etaperne med de mest berømte og højeste bjergpas. Du har set dem på tv – nu får du chancen for selv at prøve dem! Passo Mangen, Passo Lavaze, Passo Campo Magno, Passlo Gavia og selvfølgelig ‘sidst men ikke mindst”: Passo Stelvio. Som altid kører vi flere af de samme etaper, som Giro-rytterne kører, både i årets løb, men også fra tidligere års etaper.

0
Oplev Italien med Expa Travel

Cykelmagi i Italien – Stelvio, Mortirolo, Gavia

Fra13.395 kr

Cykling i nogle af verdens mest berømte bjergpas. Forlæng sæsonen med episk cykling, magisk natur, skøn lokal mad & drikke med gode cykelvenner. Over de legendariske bjergpas Stelvio, Gavia og Mortirolo. Vi har arrangeret alt for dig, med både hyggelige hoteller, lækre måltider, bagagetransport, top udlejningscykler og erfarne cykelguider.

0
Kickstart cykelsesongen med Expa Travel

Kickstart sæsongen i Italien & Frankrig

Fra5.550 kr

På denne forårstur kombinerer vi sjove, snoede bjergveje uden trafik med små middelalderbyer fuld af charme. Dejlige Sanremo med et gunstigt mikroklima vil være vores udgangspunkt for alle etaperne. Muligheder for gode cykelture i meget varieret terræn. Bjergene omkring Sanremo, de fransk/italienske alper, byder på fantastiske og sjove cykeludfordringer. Den gamle jernbanestrækning, som nu er en fantastisk cykelsti, og som følger den italienske riviera, er fantastisk til ture i fladt terræn. Oplevelser og indtrykkene står simpelthen i kø.

0
Vidunderlige Lofoten i Norge

Lofoten – ægte oplevelser

Fra10.350 kr

Lofoten i Norge har så meget at byde på. Det er ikke kun ægte naturoplevelser, fjeldvandring med magisk udsigt, fisketure med ”fangst garanti”, men også et vidunderligt værtspar. Alt det vi værdsætter på en uforglemmelig ferie.

0
Hardangerfjorden rundt - på cykel

Hardangerfjorden Rundt – på Cykel

Fra6.350 kr

Hardanger har måske Vestlands smukkeste, frodigste og mest frugtbare fjordlandskab.
Vi cykler langs den berømte fjord i tre dage. På veje med lidt trafik og i en natur, hvor fjorde og bjerge kæmper for opmærksomhed.

0
Cykleeventyr i Nord-Norge

Cykeleventyr i Nord-Norge!

Fra14.500 kr

Det vil være spetakulært, vildt, smukt og helt unikt. Vi er overbeviste om, at dette bliver en helt speciel cykeltur med oplevelser for livet.

Der vil være overnatning i fiskerhytter på hyggelige hoteller, lokal mad, lidt trafik, masser af socialt samvær, og ikke mindst et nyt cykeleventyr at se frem til

0
Cykling i Norge

Tour de Trollstigen – med Geiranger og Romsdalseggen

Fra8.000 kr

I august 2021 inviterer vi dig igen på en cykeltur, som vi ved, mange har på deres “bucketlist”. Naturen i Romsdalen byder på store eventyr og oplevelser og er så smuk og spektakulær, at den tager pusten fra de fleste.

0
Gran Fondo Strade Bianche 2022

Gran Fondo Strade Bianche

Fra8.495 kr

Strade Bianche er nok et af verdens mesk kendte og eftertragtede cykleløb. En perfekt «afslutning» på en herlig cykle sæsong. Vi kombinerer deltagelsen i løbet med magisk og herlig cykling i Toscana. Og tilbringer en hel uge sammen med gode venner, god mad og super cykling!

0
Cykling i Norge

Cykling i Norge

Fra11.500 kr

Norge er så smukt, at det skal opleves ‘langsomt’. I august cykler vi gennem storslået natur med alt fra høje bjerge til dybe fjorde, indland og kystmiljø. Vi besøger blandt andre Åndalsnes, Geiranger, Loen, Sandane, Florø og Bergen.

0

Albanien på cykel

Fra9.900 kr

Deltag i en opdagelsesrejse, du sent vil glemme, vi cykler i Albanien. Sammen med vores lokale partner arrangerer vi flere ture til dette spændende land, som de fleste af os ved meget lidt om. 

0