Cykling - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelrejser med det lille ekstra

På Expas cykelture kommer du tæt på naturen, historie og menneskerne – og så nyder du naturligvis godt af det lokale køkken.

Det bliver en ferie, hvor du kommer hjem i bedre form, ikke kun fysisk, men også mentalt.

Vores rejsemål

Vores rejser er ofte lidt væk fra de alfavej og giver unikke, uventede oplevelser og en stærk følelse af nærværd. Vi finder konstant nye, spændende overnatningssteder og kulinariske oplevelser. Du møder og skaber med garanti også nye bekendtskaber

Varierende sværhedsgrad

Selvfølgelig behøver du ikke være en cykelproff for at deltage – der er noget for enhver smag! Vi har ture med forskellige sværhedsgrader, der passer til de fleste.

Vores Cykelrejser

Hardangerfjorden rundt - på cykel

Hardangerfjorden Rundt – på Cykel

Fra6.350 kr

Hardanger har måske Vestlands smukkeste, frodigste og mest frugtbare fjordlandskab.
Vi cykler langs den berømte fjord i tre dage. På veje med lidt trafik og i en natur, hvor fjorde og bjerge kæmper for opmærksomhed.

0
Vidunderlige Lofoten i Norge

Lofoten – ægte oplevelser

Fra10.350 kr

Lofoten i Norge har så meget at byde på. Det er ikke kun ægte naturoplevelser, fjeldvandring med magisk udsigt, fisketure med ”fangst garanti”, men også et vidunderligt værtspar. Alt det vi værdsætter på en uforglemmelig ferie.

0
Cykleeventyr i Nord-Norge

Cykeleventyr i Nord-Norge!

Fra14.500 kr

Det vil være spetakulært, vildt, smukt og helt unikt. Vi er overbeviste om, at dette bliver en helt speciel cykeltur med oplevelser for livet.

Der vil være overnatning i fiskerhytter på hyggelige hoteller, lokal mad, lidt trafik, masser af socialt samvær, og ikke mindst et nyt cykeleventyr at se frem til

0
Cykling i Norge

Tour de Trollstigen – med Geiranger og Romsdalseggen

Fra8.000 kr

I august 2021 inviterer vi dig igen på en cykeltur, som vi ved, mange har på deres “bucketlist”. Naturen i Romsdalen byder på store eventyr og oplevelser og er så smuk og spektakulær, at den tager pusten fra de fleste.

0
Gran Fondo Strade Bianche 2022

Gran Fondo Strade Bianche

Fra8.495 kr

Strade Bianche er nok et af verdens mesk kendte og eftertragtede cykleløb. En perfekt «afslutning» på en herlig cykle sæsong. Vi kombinerer deltagelsen i løbet med magisk og herlig cykling i Toscana. Og tilbringer en hel uge sammen med gode venner, god mad og super cykling!

0
Cykling i Norge

Cykling i Norge

Fra11.500 kr

Norge er så smukt, at det skal opleves ‘langsomt’. I august cykler vi gennem storslået natur med alt fra høje bjerge til dybe fjorde, indland og kystmiljø. Vi besøger blandt andre Åndalsnes, Geiranger, Loen, Sandane, Florø og Bergen.

0

Træningsrejse til cykleprofsens paradis

Fra9.400 kr

I marts 2020 inviterer vi dig til et spændende cykeleventyr i cykelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spanien.

0

Klagshamn Cykelklub til Italien

Fra12.500 kr

Dolomitterne byder ikke kun på spektakulær natur oplevelser, vidunderlig Italiensk mad og vin, de byder også på verdensklasse cykling. Det er jo ikke uden grund at Giro´en altid besøger netop dette område. Og alt dette oplever du med gode cykelvenner.

0

Albanien på cykel

Fra9.900 kr

Deltag i en opdagelsesrejse, du sent vil glemme, vi cykler i Albanien. Sammen med vores lokale partner arrangerer vi flere ture til dette spændende land, som de fleste af os ved meget lidt om. 

0

Tour de France 2020

Fra9.500 kr

Det er den smukke Franske riviera, der er vært for Grand Depart af Tour de France. Expa Travel tager dig med til Rivieraen og startbyen Nice. Året 2020 er et Le Tour med stil.

0