Cykling - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelrejser med det lille ekstra

På Expas cykelture kommer du tæt på naturen, historie og menneskerne – og så nyder du naturligvis godt af det lokale køkken.

Det bliver en ferie, hvor du kommer hjem i bedre form, ikke kun fysisk, men også mentalt.

Vores rejsemål

Vores rejser er ofte lidt væk fra de alfavej og giver unikke, uventede oplevelser og en stærk følelse af nærværd. Vi finder konstant nye, spændende overnatningssteder og kulinariske oplevelser. Du møder og skaber med garanti også nye bekendtskaber

Varierende sværhedsgrad

Selvfølgelig behøver du ikke være en cykelproff for at deltage – der er noget for enhver smag! Vi har ture med forskellige sværhedsgrader, der passer til de fleste.

Vores Cykelrejser

Vinsafari i Italien

Fra9.395 kr

April – oktober, valgfri dato
En tur gennem Abruzzos vinområder, hvor du cykler fra vingård til vingård, mens du nyder landskabet, den lokale mad og ikke mindst de gode vine. Landskabet er kuperet, og trafikken er begrænset. Nærheden til Rom har gennem historien skabt mange spændende, mindre middelalder byer som Miglianico og Orsogna. Med smukke slotte og byer, alle med deres egen historie.De sidste to dage af turen går langs Adriaterhavets lange strande.

0

Gravel eventyr i Skåne

Fra4.995 kr

Gravel cykling når den er som mest varieret og herlig. Vi cykler af åbne markveje, gennem tætte skove og over enge. Dette i kombination med overnatning på spa hoteller, herlig mad og godt selvskab

0

Cykelferie i Moseldalen – på egen hånd

Fra4.195 kr

Moseldalen i Tyskland byder på meget, som mange andre cykeldestinationer ikke kan. Cykelferie med gode hoteller, fine, flade cykelstier, minimal trafik, dejlige vine, hyggelige byer og ikke mindst smuk natur.

0
Vidunderlige Lofoten i Norge

Lofoten – ægte oplevelser

Fra10.350 kr

Lofoten i Norge har så meget at byde på. Det er ikke kun ægte naturoplevelser, fjeldvandring med magisk udsigt, fisketure med ”fangst garanti”, men også et vidunderligt værtspar. Alt det vi værdsætter på en uforglemmelig ferie.

0
Cykling i Norge

Tour de Trollstigen – med Geiranger og Romsdalseggen

Fra8.000 kr

I august 2021 inviterer vi dig igen på en cykeltur, som vi ved, mange har på deres “bucketlist”. Naturen i Romsdalen byder på store eventyr og oplevelser og er så smuk og spektakulær, at den tager pusten fra de fleste.

0
Gran Fondo Strade Bianche 2022

Gran Fondo Strade Bianche

Fra8.495 kr

Strade Bianche er nok et af verdens mesk kendte og eftertragtede cykleløb. En perfekt «afslutning» på en herlig cykle sæsong. Vi kombinerer deltagelsen i løbet med magisk og herlig cykling i Toscana. Og tilbringer en hel uge sammen med gode venner, god mad og super cykling!

0

Albanien på cykel

Fra9.900 kr

Deltag i en opdagelsesrejse, du sent vil glemme, vi cykler i Albanien. Sammen med vores lokale partner arrangerer vi flere ture til dette spændende land, som de fleste af os ved meget lidt om. 

0