Sværhedsgrader - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sværhedsgrader

Sværhedsgraderne på vores rejser

For at det skal være lettere for dig at finde ud af, hvilken tur der passer bedst til dig, har vi valgt at klassificere vores ture som følger:

 

Relativt fladt landskab. Her kan enhver, der er glad for at cykle og / eller gå, deltage. Forberedelser er påkrævet, men med normal motions kapacitet klarer du det fint.

 

 

Kuperet landskab med nogle stigninger og nedkørsler / bakker. Enhver, der er glad for at cykle og / eller gå, kan deltage.
Til cykelture: Du behøver ikke at være en elite cyklist, men skulle have cyklet lidt i forvejen, da landskabet er bakket. Fantastisk, hvis du har forberedt dig selv før turen med cykling omkring 50-60 km et par dage i træk (ca. 2-3 gange).

 

 

Kuperet landskab med nogle krævende stigninger. Her kører vi alle på racercykler og selvfølgelig bruger vi cykelsko.
Du behøver heller ikke at være en elite cyklist for at deltage i disse ture, men det er vigtigt, at du nyder cykling og elsker fysiske udfordringer. Forberedelse er påkrævet. Du skal kunne sidde i flere timer på cyklen og kunne køre 60-80 km flere dage i træk.