Om Expa - exparejser.dk
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Om Expa

Om Expa Travel

Expa Travel er en turoperatør hvor det personlige og individuelle er i centrum vi tilbyder rejser med passion. Efter flere år som arrangør af aktive ture generelt og cykelture i særdeleshed, oplever vi i stadig større udstrækning, at vi deler denne passion med rigtigt mange. Vores ture er ofte lidt væk fra den slagne vej, hvilket giver specielle og anderledes oplevelser, en herlig stemning, samt muligheden for at skabe nye bekendtskaber undervejs. Kortsagt rejser med passion.

Vores destinationer er primært i Italien, men vi udvider konstant vores tilbud i andre lande. I de senere år har vi b.la. haft rejser til Kroatien, Holland, Spanien, Skotland, Schweiz, Irland, Andorra, Østrig, Portugal, Korea og Albanien.

Aktive ture. Bicycle Tours. Mad og vin Tours. Skiløb. Skoleture. Seniorture m.m.

Vi arrangerer ture til både firmaer og private i alle aldre, og du er altid velkommen til at udfordre os.

Camp OL, WM, foredrag, workshops mm.

Vi har også udviklet vores eget koncept, Camp OL, hvor vi arrangerer rejser til OL, WM osv.
Vi tilbyder foredrag og workshops om service, attitude og personlig udvikling. Dette kan arrangeres som et professionelt indhold på rejsen eller som en separat opgave internt i virksomheden.

Expa Travel (Expa) blev grundlagt i 2004 i Norge og har siden udvidet til også at omfatte Sverige og Danmark.

Vores værdier

Hvert enkelt individ, og faktisk også organisation, styres af dets værdier. Det er de grundlæggende værdier, der styrer vores valg. Værdierne danner vores holdninger og vore tanker, som igen udgør vores måde at kommunikere og handle på, hvilket leder til resultater.

Derfor er vi glade for at fortælle dig, hvad der er vigtigt for os, og hvilke værdier vi har. Det siger også meget om, hvad vi vil levere og hvilke mål vi har, men måske mest af alt, så siger det noget om hvem vi er!

Engagement og passion

Det er vigtigt for os at have et glødende engagement og brændende interesse for, hvad vi gør. Det betyder, at vi ikke altid siger JA til alt, men er selektive med hvad og hvem vi vil arbejde med.

Den ægte vare

Når vi er på tur ude i verden, tror vi stærkt på, at vi får den største og bedste oplevelse, når vi tilbyder det, lokalsamfundet står for. Det kan for eksempel være formidling af lokal kultur og historie, det lokale køkken og den nærproducerede vin. Oplevelsen omkring mad og vin er centrale for os og det er er en vigtig del af rejsen og oplevelsen. Når vi arbejder i grupper / individuelt med personlig udvikling, ønsker vi at være oprigtigt interesserede og præsentere os som vi er.

Sjov og glæde

Der er få ting i livet, der giver mere energi end sjov og glæde. Det er vigtigt, og det skaber ofte en meget god synergieffekt for dig som individ, men også for gruppen og organisation. Dette fører igen til et godt resultat.

Folkeligt og enkelt

Det skal være usnobbet. Vores erfaring har lært os, at hvis vi gør det enkelt og ærligt, bliver det bedst. Samtidig kan vi være os selv og være en del af gruppen, det kan vi bedst lide, og det er det der er målet med vores arbejde og vores rejser.

Erfaringer og læring

Lykke og fremgang er opnået, hvis vi lærer at bruge de menneskelige ressourcer, som vi alle har. De største oplevelser vi har haft, kommer meget ofte fra møder med andre mennesker. Vi vågner op som individ og gruppe, for at gå lidt uden for vores komfortzone og i virkeligheden nogle gange også svigte, så vi er kommet langt. Så lærer vi mest og videreudvikler vores viden og erfaring.