Cinque Terre på egen hånd
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cinque Terre på egen hånd

0
Price
Fra3.800 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3298

Pris

fra 3800 DKK
Længde 5 dage
Rejseperiod Maj - okt, valgfri dato
Sværhedsgrad
Hotell
Print Friendly, PDF & Email

I prisen indgår

 • Overnatning x 4 - del dobbeltværelse
 • Morgenmad x 4 iht program
Ønsker du mere information om turen?

Udfyld felterne ovenfor og tryk på Send-knappen, så kontakter vi dig.

Dato : Maj - Okt, valgfri dato
Cinque Terre med omegn - på egenhånd

Alle bør få lov til at opleve de fantastiske bjerge og udsigten i Cinque Terre – de 5 byer!
Det er meget svært at vælge en favorit blandt disse 5 smukke bilfri byer, der klamrer sig til bjergsiden i dette betagende landskab ; Monterosso –  Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

Du bor i det livlige Monterosso, og derfra går du til den velbesøgte Vernazza, videre til den lidt mere afsondrede Corniglia og fortsætter til den smukke Manarola, inden du slutter i den mindste by Riomaggiore. Du tager toget eller båd tilbage.

Stierne, der forbinder de fem byer, betragtes som en af ​​Europas smukkeste – en oplevelse, der begejstrer de fleste. Og glem ikke pauserne undervejs – en cappuccino og en ‘gelato’ i hver by er et must

Smukke ture i nationalparken Cinque Terre og omegn

Hver landsby i Cinque Terre har en togstation, og det tager ikke mere end 5 minutter med tog fra landsby til landsby. Hele Cinque Terre-området, dvs. kysten, de fem landsbyer og de omkringliggende bjergsider, har status som en nationalpark og er på UNESCOs verdensarvsliste.
Ikke kun er de berømte stier mellem de 5 byer et besøg værd, når vi er i Cinque Terre-området, vi kan også stærkt anbefale gåture i bakkerne omkring byerne eller gåture til Portofino og Santa Margherita. Se mere om dette i programmet længere nede på siden.
Vi skaber betingelserne for dig, så du får en spektakulær og begivenhedsrig langweekend i Italien!

Vandring i Cinque Terre
Du vælger selv hvad du vil se

Dette er rejse på egen hånd. Ønsker du en rejseleder, så kontakt os på info@exparejser.dk for et uforpligtende forslag. Du kan selvfølgelig selv styre, hvilke dage du vil gøre hvad. Vi sørger for det praktiske, så du får en spektakulær og indholdsrig lang weekend i Italien.

Highlights
 • De charmerende kyst byer
 • Den Italienske Is og den gode kaffe
 • De vidunderlige restauranter
 • Den smukke nationalpark
 • De gode vine
Oplev Cinque Terre i Italien

Hotel

En del af vores filosofi er, at vi gerne vil vise dig steder ud over det sædvanlige. Gerne små familiehoteller med hyggelig atmosfære og personlig betjening. Vores erfaring er, at dette tæller mere end antallet af stjerner på hotellet.

I byen Monterosso i Cinque Terre bor vi på **** Hotel Palme eller Hotel Cinque Terre. To fine familieejede hoteller med god service og god beliggenhed. Kun morgenmad er tilgængelig på hotellet. Vi spiser frokost og aftensmad på lokale restauranter.

Enkeltværelse på forespørgsel,

Måltider

Morgenmad er inkluderet i prisen. Frokosten nydes på en af ​​de mange hyggelige restauranter undervejs på de forskellige ture. Den dag du tager til Cinque Terre, anbefaler vi dig at spise i den 3. landsby Corniglia, hvor vi har gode erfaringer med Ristorante Cecio (som ligger til højre, når du kommer ind i landsbyen).

Når det kommer til spisning er der mange fine restauranter i alle landsbyerne, i den gamle bydel i Monterosso er der blandt andet Al Pozzo, en fiskerestaurant med lækker mad – anbefales!

Vi spiser ofte på Ristorante il Ciliegio, en familiedrevet restaurant beliggende på bakken over Monterosso. Stor gæstfrihed og god hjemmelavet mad. De får altid utrolig god feedback fra kunder, der har været på denne restaurant. For at komme til restauranten skal du tage en minibus fra Monterosso og op ad bakken. Dette ordnes af restaurantens ejere i samarbejde med os. Giv os venligst besked inden afgang, hvis du ønsker at spise der, så hjælper vi dig med reservationen.

Cinque Terre i Italien med Expa Travel
Program

Dag 1Ankomst ti Italien. Transport till hotellet.

Ankomst til Hotel Palme eller Hotel Cinque Terre i Monterosso. Her bor du under hele dit ophold. Byen er en af de5 Cinqye Terre byer.

Dag 2Vandring i Cinque Terre, ca. 17 km.

Efter en god morgenmad er det tid til den berømte vandretur i Cinque Terre – det bliver en spændende dag! Du går mellem de fem smukke byer Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola og Riomaggiore. Strækningen, der binder disse fem landsbyer sammen, “Via dell’Amore”, betragtes som en af ​​Europas smukkeste stier. En skøn oplevelse, der imponerer de fleste.
Forvent en krævende start, det er meget op ad bakke i begyndelsen af ​​rejsen, men det er det værd, når du først har nået højderne!
Den samlede distance for vandreturen er ca. 17 kilometer i kuperet terræn på vejen. Du kan nemt gå forbi alle landsbyerne på én dag, en distance der tager omkring 6-7 timer inklusive pause og frokoststop. Gå i roligt tempo og nyd området, den fantastiske udsigt og den obligatoriske is- og kaffepause i alle landsbyer. Frokost anbefales at blive spist i den tredje landsby Corniglia. Der har vi gode erfaringer med Ristorante Cecio (som ligger til højre, når man kommer ind i landsbyen).
Til denne vandretur er det vigtigt at have behageligt tøj på, sneakers eller lignende, regnjakke, kamera og måske en lille rygsæk. Læg også badetøj i tasken – det er populært at bade i landsby nr. 2 og i den sidste landsby.
Der går tog tilbage til Monterosso fra alle de landsbyer, du passerer. Toget tager cirka 20 minutter fra den fjerneste landsby, men hvis det passer, og hvis vejret tillader det, anbefaler vi båden tilbage til Monterosso – en skøn oplevelse.
Du spiser middag i en af ​​Monterossos mange restauranter. Vi anbefaler landsbyens bedste fiskerestaurant, Al Pozzo. Et hyggeligt sted med god mad. For jer, der ikke spiser fisk og skaldyr, er der selvfølgelig alternativer.

Dag 3Flere alternativer

Mulighed 1
Efter morgenmad, ca. 9:30 tage en halvdags vandretur til Levanto. Vandringen begynder med en krævende stigning op til toppen af ​​bjerget. Her føler du dig, som om du er på verdens tag – en uovertruffen udsigt over havet og landskabet omkring Cinque Terre.
For dem, der ønsker det, fortsæt til landsbyen Levanto for en svømmetur og frokost, før du tager toget hjem til Monterosso. Om eftermiddagen kan du slappe af på stranden / gå rundt i Monterosso mm.

Mulighed 2
En anden mulighed er at tage til den berømte landsby Portofino. Denne landsby er så smuk, at den er blevet kopieret flere steder rundt om i verden, herunder i Florida, USA. For at komme til Portofino tager du et tog til Santa Margherita – der kan du vælge at gå den smukke kystvej ud til Portofino (at gå langs kystvejen er ca. 5 km en vej) eller tage en bus/båd fra Santa Margherita til Portofino, se afgangstider her .
Alternativt kan du tilbringe dagen i Santa Margherita – det er også en smuk landsby.

Mulighed 3
Afslapning, sol og svømning i Monterossos krystalblå vand. Gå en tur rundt i gaderne der. Det er dit valg.

Dag 4Flere alternativer

Fra Monterosso al Mare er mulighederne mange i dag. Måske kunne du tænke dig at se nærmere på en af ​​de 5 landsbyer og tage toget/båden dertil. Måske frister stranden og afslapningen i Monterosso dig endnu mere? Eller hvad med at finde en anden rute langs Monterosso-ryggen og se landsbyen fra en helt anden vinkel? Mulighederne er mange – valget er dit!
Aftensmad på denne dag kan for eksempel indtages på en dejlig restaurant oppe i bjergene, ved Ristorante il Ciliegio. De fleste af de ingredienser, vi får serveret, er dyrket eller jaget af ejerne selv – deres vildsvinegryderet er velkendt. En enkel, rustik og hyggelig restaurant med en fantastisk udsigt over hele kysten. Værten kan hente dig med en minibus i Monterosso og køre dig op til restauranten (ca. 5 minutters rejse). Vil du bestille bord her? Kontakt os, så ordner vi det. Pris per person for en 3-retters middag er ca. 35 euro.

Dag 5Hjemrejse

Galleri
Film fra tidligere rejse
Pris & dato

Dato

Afrejse fra Maj til Oktober.

Pris

Fra 3800  Dkk pr person

Inkluderet

 • Overnatning x 4 – del dobbeltværelse.
 • Morgenmad x 4 iht program.
 • Turen omfattes av Rejsegarantifonden.

Tillæg

 • Fly t/r.
 • Transfer Pisa – Monterosso t/r.
 • Indgang til nationalparken Cinque Terre (ca. 6 Euro – husk at medbringe kontanter).
 • Båd- eller togbilletter tilbage fra Rio Maggiore til Monterosso, cirka 8 Euro (hvis du i stedet vil tage toget, koster det cirka 3 Euro).
 • Måltider udover morgenmad.
 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores rejser).
 • Mulige udflugter.
 • Evt. enkeltværelsestillæg.
 • Evt. reservation af bord på Ristorante il Ciliegio – 3-retters menu til fast pris, ca. 45 euro.

Vilkår

Betingelser

Vores betingelser kan du finde her.
Når du bestiller en rejse med Expa rejser bekræfter du samtidig at du har læst og accepteret vores generelle betingelser.

Rejsegarantifonden

Expa Rejser er medlem af rejsegarantifonden. Skulle noget uforudset ske med Expa Rejser inden afrejse så er du sikker på at få dine penge tilbage. Alle vores rejser er omfattet og dækket af rejsegarantifonden.

Enkelrumstillägg

 Enkeltværelse kun på forespørgsel. Der vil blive tillagt et tillæg for enkeltværelse.

Cinque Terre på egenhånd
Praktiskt

Fly & transfer

Flybilletter

Flybillet er ikke inkluderet i prisen, men vi hjælper dig gerne med at bestille billet.

Transfer fra Pisa til Cinque Terre

Der er et regionaltog fra Pisa til Cinque Terre-landsbyerne, men det er værd at tage et tog til La Spezia for hyppigere afgange. De fleste tog standser i Riomaggiore og Monterosso, men ikke i Corniglia, Vernazza og Manarola.

Ønsker du at blive hentet i lufthavnen, hjælper vi dig naturligvis med at arrangere det. En minibus med max 8 personer koster ca. 300,- Euro per vej. Rejsen med minibus tager omkring 1,5 – 2 timer fra Pisa lufthavn til Monterosso al Mare.

Sociale Medier

Følg os gerne på sociale medier (SoMe)

Følger du os i vores SoMe-kanaler, vil du kunne se billeder og daglige rapporter fra vores rejser, få info om nye rejser, samt få eventuelle rabatkoder mm.
Del gerne disse links med venner og familie, så de kan følge DIG på DIN rejse:

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores rejser. Læs mere her.

Spørgsmål?

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk.

Expa Travel tager forbehold for tryk og skrivefejl samt valutaendringer.
Programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.

Kort

Tilmelding

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller mail jesper@exparejser.dk

Expa Travel tager forbehold for tryk og skrivefejl, programmet er preliminært, ændringer kan forekomme.